Fotós Workshop Budapesten

 

A Ginger and Lime photography Workshop egy csoportos oktatások, amelyeken max. 3 fő tud részt venni egyszerre. Ki tudjátok választani melyik oktatáson szeretnétek részt venni, a témák alatt megtaláljátok az összes információt is amiről tanulni fogunk. Azért maximum 3 fő mert szeretek mindenkire odafigyelni, így tudom biztosítani, hogy mindenki úgy tér haza, hogy rengeteg mindent tanult és tudja ezt kamatoztatni a saját munkájában. Szeretném, ha mindenkinek esélye lenne fótózni is nem csak nézni, hogy mit csinálok a workshop folyamán. Mindenkinek lehetősége lesz, hogy elkészítse saját fotóit, beállítsa a fényeket, ha valami mást is ki szeretne próbálni a workshop alatt, de például egy újszülött workshop esetében nem lesz arra lehetőség, hogy mindenki egyesével gyakoroljon a újszülött babán (erre kialakítottam egy oktató babás programot amiről ezen az oldalon bővebben ovashattok) ennek több oka is van, a baba biztonsága és higiéniai okokból sem lehet, hogy ennyi kézen keresztül menjen egy baba, mindent én fogok csinálni, de természetesen ti ott ültök körülöttem és mindent megbeszélünk, mit miért csinálok és van négy nagyon hasznos próba babám is ami tökéletes gyakorlásra.
Tudás ami szükséges, hogy a workshop hatékony legyen: ismerd a gépedet és tudd manuális múdban használni, ismerd mi az fókuszálás, ISO, záridő és rekeszérték és legfőképpen az alapok, erre tudunk majd építkezni.

Akik úgy gondolják, hogy a csoportos oktatás nem nekik való természetesen magánoktatást is vállalok amin csak egy tanuló vesz részt és akkor át tudod venni a baba pózolását a felügyeletemmel.

Online újszülött workshop  nevű oktatásom is elérhető,, aki szeret otthon tanulni és gyakorolni ez egy nagyon szuper megoldás lehet . Az oktatóanyag közel 7 órás, és több részből áll. Van benne oktatóbabás és élő babás fotózás is, kellékek használata, wrap technikák és minden ami fontos az elinduláshoz ezen a területen.
 A workshop megvásárolható ITT

Újszülött workshop Budapest

1 NAPOS INTENZÍV Újszülött workshop (reggel 8-tól este 8-ig tart az oktatás)                                            


2023
Január. 25 Szerda Betelt
2023 Március 11 Szombat Betelt
2023 Április 29 Szombat Betelt
2023 Június 10 Szombat Betelt
2023 Szeptember 9 Szombat
2023 November 25 Szombat
145.000 Ft/fő


Maximum 3 fős csoportokban tanulunk, hogy mindenki egy szép újszülött gallériával tudjon hazamenni az oktatásról amit tudtok
használni a portfóliótokban is 

Az újszülött fotózás nagy türelmet igénylő fotózás és nagyon sok minden van amire oda kell figyelnünk, hogy a babák biztonságosan legyenek megörökítve. Nagyon sok dolog van amit én magam is megtanultam, és elsajátítottam az elmúlt 9 év alatt. Kidolgoztam egy nagyon jó munkafolyamatot annak érdekében, hogy mind a baba mind a szülők boldogok legyenek a fotózás alatt és rövidítsem a fotózások időtartamát is, amíg eleinte egy fotózás 4-5 órába is beletelt most már 2-3 óra alatt végzünk, úgy, hogy a babának is mindent megadunk amire szüksége van és észrevettem, hogy a szülők is nagyon örülni szoktak, hogy ilyen gördülékenyen működik a fotózás és nem kell 5 órát egy fűtött stúdióban ülniük. A workshop folyamán délelött intenzív oktatóbabás oktatással kezdünk, megbeszéljük a fotózási szögeket, végigvesszük közben a babzsákos pózokat úgy, hogy minél kevesebb mozgassuk a babát, előkészítjük a kellékeket, majd délután igazi kis újszülött babával fogunk tanulni és alkalmazni amiket délelött megtanultunk. Fogunk fotózni babzsákon és kellékekben, készítünki családi fotókat. A workshop alatt készült képeket ti is tudjátok használni majd a portfóliótókban.

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memória kártya, elemek, töltők. 35mm -es vagy 50mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm).

Az ár tartalmazza magát az egy napos képzés, üdítőt, kávét, rágcsálnivalókat, ebédet hozzatok magatokkal. Mikrohullámú sütő és hűtő is van a stúdióban.
A résztvevők kapnak egy kis meglepi ajándékcsomagot és az általam készített digitális hátterekből is továbbá egy majdnem 20 oldalas újszülött fotózás kézikönyvet amit én készítettem, ebben minden póz és hasznos információ benne van amit bármikor át tudtok nézni. Mindenki kap egy videót a két alap wrap technikáról is, így otthon is tudjátok gyakorolni majd,  továbbá egy három oldalas újszülött fotózás bevásárlólistát majd egy két oldalas információs segitséget amit a szülőknek szoktam átküldeni fotózás elött, hogy, hogyan készüljenek a fotózásra. Természetesen minden tanulóm kap egy szépséges oklevelet is :-)

Tanulóim mondták:
"Én úgy érzem hogy megkaptam azokat az információkat, amihez szükségem voltak a babafotózáshoz. Külön örülök, hogy megismertelek és téged választottalak oktatóként...nagyon jól éreztem magam és az egy plusz volt számomra, hogy nagyon közvetlen volt az oktatás és személyes dolgokról is nagyon jól elbeszélgettünk /ezért is volt jó, hogy egyéni oktatást tartottál nekem/. Számomra az is + volt, hogy nem volt egyszerű dolgod a babával :D így láttam, hogyan kell megnyugtatni a babát, ha nem akar aludni / örülök annak is, hogy nem kell bizonyos dolgokra egy vagyont költeni - pl., fehér zaj...így a költségvetésem is lecsökkenthetem (azt nagyon szerettem volna vásárolni)  + láttam azt is, hogy igen, a babafotózásra időt kell szánni, nem elég azaz átlag 1-2 óra, ami nekem egy átlag pocakfotózásra/gyerekfotózásra elmegy. A kedvezmények is jól fognak jönni, ismerem Zolillát és Gerikát, vásároltam már tőlük és a közeljövőben fogok is tőlük vásárolni, mert nagyon meg voltam elégedve a termékeikkel - köszönöm szépen! A vonaton végignéztem a kis munkafüzetet amit adtál...nagyon tetszett, azt is köszönöm a kis ajándékokkal együtt. Nagyon jó volt végignézni és feleleveníteni a tanultakat. Még1x...ha nem írtam elégszer :D köszönöm, köszönöm, köszönöm!"

 
"Köszönöm szépen nagyon jól éreztem magam a workshopon, rendkivül hasznos és érdekes volt és
már a nyers képek is meseszépek!
Sikerült is már pár hasznos dolgot beszereznem azóta, illetve majd a korabbi emailed is végigböngeszem, mert láttam hogy abban is sok hasznos info van!
Mégegyszer köszönöm a lehetőséget,  :)
Szép napot,
Ivett"

"Újszülöttet fotózni nagy felelősség, hiszen a szülők rád bízzák a legféltettebb kincsüket.Nem elég jól érteni a fotózáshoz, fények beállításához; miközben csodálatos képek születnek, figyelni kell arra, hogy a baba nyugodt legyen és végig a biztonságát kell szem előtt tartani.Ezért döntöttem úgy tavaly novemberben, hogy részt veszek a Ginger and Lime photography by Sylvia újszülött fotós tanfolyamán, ahol baba központú fotózási praktikákat tanultunk Szilvitől. Hogyan kell egyik pózból átvinni a babát a másikba, anélkül hogy megzavarnánk az alvásban. "

Köszönöm Irisz Photography a kedves szavakat

Szia Szilvi! Nagyon hasznosnak éreztem a workshoppot. Nagy lendületet adott, tudást és tapasztalatot. Sok tanulni és gyakorolni valóm lesz még a jövőben, de egy tökéletes kezdést, alapot adtál! Ezt nagyon köszönöm. Nagyon kedves személyiséged van, nagyon jól magyaráztál, a családdal, babával pedig már zsigerből dolgozol! Hálásan köszönöm az anyagokat, amiket küldtél, nagy segítség nekem! ☺️☺️

 

 

A workshopon megmutatom:

 • - Hogyan készítsük elő a babzsákot és a kellékeket
 • - Fényképezők, lámpák beállítása
 • - Fotózás alatt nagyon fontos a szülőkkel való kommunikáció
 • - Baba altatása vagy wrap-olás az első fotókhoz, különböző trükkök éber babák esetében
 • - Minden beállításnál megbeszéljük a fotózási szögeket, variációkat
 • - Babzsákon fotózás, hogyan tudunk eggyik pózból a másikba minimális mozgatással átmenni. A legfontosabb, hogy a babát ne nagyon zavarjuk meg az alvásban
 • - Különböző kellékekben való fotók készítése
 • - Szülökkel és kistestvérekkel fotók
 • - A fotózás folyamán megmutatom a leggyakoribb wrap technikákat

Program:

 • - Érkezés 8 órától
 • - 8.30-tól 12 ig óriás babzsák és újszülött pózok átbeszélése oktató babán, 4 oktató babám van  4 mini babzsákkal, mindenki tudja velem végezni a mozdulatokat, majd wrap technikákat is gyakorlunk.
 • - 12– 13 óráig  kellékek elökészítése a fotózásra
 • - 13-14 óráig ebédszünet pihenő
 • - 14-18 óráig  újszülött baba fotózása
 • - 18-20 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, megnézzük a képeket amiket készítettünk, egy pár képen megmutqatom hogyan szoktam retusálni, majd felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk

 

Jelentkezés

Kismama és újszülött workshop

2 NAPOS Intenzív Kismama és Újszülött workshop (Reggel 8-20-ig mindkét nap)
2023 Október 20-21 Péntek-Szombat

Maximum 3 fő részvételével

250.000 Ft/fő

A két napos intenzív oktatás akár kezdő vagy haladó kismama és újszülött fotósoknak vagy azoknak ajánlom akik úgy érzik, hogy egy alapos ismétlés és gyakorlás az amire szükségük van. Az első nap reggel 8-tól kezdünk és ez lesz a kismama fotózásunk napja, stúdió bemutatása, anyagok használata, különféle stúdió lámpák bemutatása, előnyös pózok, majd veszünk egy kis marketinget is, beszélünk a SEO fontosságáról majd fotózunk, két modellünk lesz, az egyik modellel természetes fénynél fogunk fotózni a másikkal stúdiólámpák használatával.
A második nap egészében az újszülött fotózás rejtelmeibe foglak titeket bevezetni. A délelött folyamán megbeszéljük hogyan kell a babzsákot előkészíteni, mik azok a kellékek amik biztonságosak és hogyan használjuk őket, próba babám segítségével meg is mutatom a pozókat amiket használhatunk ezekben a kellékekben, és a babzsákos munkafolyamatokba is bepillantást nyertek majd.  A workshop ideje alatt nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a babák biztonságára, wrap technikákra, stúdiólámpák használatára, mindent begyakorolunk az oktató babáimon,  minden résztvevő kap egy oktatóbabát és mini babzsákot és együtt végezzük el a mozdulatokat, továbbá a résztvevők kapnak egy 20 oldalas újszülött kézikönyvet amiben az összes póz benne van (ezt haza is tudjátok vinni majd). Délután lesz egy igazi kisbaba modellünk, fogunk készíteni fotókat szülőkkel és a baba egyedül babzsákon és kellékekben, itt lesz nektek is lehetőségetek befotózni egy egy pózt amit tudtoik majd használni a portfóliótokban is, itt már tudjátok is hasznosítani a korábban tanultakat.  Ezen a napon photoshop-on  megmutatom, hogy én hogyan szoktam retusálni és hogy milyen fontos a fényképezőben tökéletes képet készíteni, mert rengeteg időt meg tudunk spórolni az utómunkán.

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memóriakártya, elemek, töltők, 35mm -es vagy 50mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm).

Az ár tartalmazza a 2 napos képzést, üdítőt, kávét, rágcsálnivalókat, ebédet hozzatok magatokkal. Hűtő, mikrohullámú sütő van a stúdiómban. A résztvevők kapnak egy kis meglepi ajándékcsomagot és az általam készített digitális hátterekből is továbbá egy majdnem 20 oldalas újszülött fotózás kézikönyvet amit én készítettem, ebben minden póz és hasznos információ benne van amit bármikor át tudtok nézni. Mindenki kap egy videót a két alap wrap technikáról is, így otthon is tudjátok gyakorolni majd,  továbbá egy három oldalas újszülött fotózás bevásárlólistát majd egy két oldalas információs segitséget amit a szülőknek szoktam átküldeni fotózás elött, hogy, hogyan készüljenek a fotózásra. Természetesen minden tanulóm kap egy szépséges oklevelet is :-)

A workshopon megmutatom:

 • - Hogyan készítsük elő a babzsákot és a kellékeket
 • - Fényképezők, lámpák beállítása
 • -Kismama pózok, anyagok használata
 • - Fotózás alatt nagyon fontos a szülőkkel való kommunikáció
 • - Baba altatása vagy wrap-olás az első fotókhoz, különböző trükkök éber babák esetében
 • - Minden beállításnál megbeszéljük a fotózási szögeket, variációkat
 • - Babzsákon fotózás, hogyan tudunk egyik pózból a másikba minimális mozgatással átmenni. A legfontosabb, hogy a babát ne nagyon zavarjuk meg az alvásban
 • - Különböző kellékekben való fotók készítése
 • - Szülökkel és kistestvérekkel fotók, ha van rá lehetőség
 • - A fotózás folyamán megmutatom a leggyakoribb wrap technikákat

Program

1. nap:

 • - Érkezés 8 órától
 • - 8.30-tól 11- ig ismerkedés a stúdióval, anyagok használata, SEO,  
 • -11-től 13-ig első kismama fotózása természetes fénynél vagy mesterséges természetes fény megteremtésével
 • - 13-14 óráig ebédszünet
 • - 14.30-16.30-ig második kismama fotózása stódió lámpák használatával. 
 • - 17-20 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, megnézzük a képeket amiket készítettünk, megmutatom én hogyan szoktam megretusáélni kismam képeket.

  2. nap:

  • - Érkezés 8 órától
  • - 8.30-tól 10 ig óriás babzsák és kellékek előkészítése
  • - 10-13 oktatóbabás gyakorlás babzsákon és kellékekben
  • - 13-14 óráig ebédszünet
  • - 14-17 újszülött baba fotózása 
  • - 17-20 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk. megbeszéljük hogyan készítsük föl a szülőket a fotózásra, hogyan tartsuk tisztán a kellékeinket
      Photosop-on megmutatom egy kép megretusákását, wrap technikák gyakorlása oktató babán

Jelentkezés

Kismama workshop

 

1 NAPOS INTENZÍV Stúdió Kismama Workshop (reggel 8-tól este 8-ig tart az oktatás)
Maximum 3 fő részvételével

135.000 Ft/fő

Workshop időpontja:  2023 Március 25 Szombat


                                         

A tanfolyam alatt betekinthetsz abba, hogyan készítem fel az ügyfeleket a fotózásra, hogyan segítek a pózolásban, ruha kiválasztásban és anyagok használatát. Megmutatom a különféle stúdió világítási technikákat amiket részletesen el is magyarázok. Lényeg a zökkenőmentesség és hatékonyság, fontos, hogy várandós ügyfeleink királynőként érezzék magukat a fotózás alatt. Ezzel a kismama workshoppal mindent megmutatok, hogyan tudunk professzionális műtermi fotókat készíteni a kismamákról. A workshop alatt készült képeket ti is tudjátok használni majd a portfóliótókban.

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memóriakártya, elemek, töltők, 35mm -es vagy 50mm-es és akinek van a 85mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm).

Az ár tartalmazza magát az egy napos képzés, üdítőt, kávét, rágcsálnivalókat, ebédet hozzatok magatokkal. Hűtő és mikrohullámú sütő van a stúdiómban. A résztvevők kapnak egy kis meglepi ajándékcsomagot és az általam készített digitális hátterekből is. 

Tanulóim mondták:

"Nekem nagyon hasznos volt a workshop örültem hogy részt vettem rajta. 😊 Szuper volt élőben látni hogyan használsz egy sima anyagot ruhaként és egy kis kreativitással mi mindent ki lehet hozni egyszerű dolgokból is.
Szuperek a kedvezmények is, meg fogom nézni őket, köszönöm!
Meg egyáltalán, köszönök minden apró tippet, amik mégis nagy változásokat tudnak hozni! "
 
"Köszönöm szépen a biztatást és a kedves szavakat, örülök, hogy Rád találtam és ott lehettem a workshopodon! Nagyon hasznos volt számomra, sokat segítettél már most is, nagyon jól összerakott, választékos és alapos képzésen vehettem részt, hálás vagyok érte!
Külön öröm, ahogy említettem is, hogy nagyon kis létszámú volt, szinte magán oktatáson éreztem magam!  "      

A workshopon megmutatom:

 • - Fehér háttérnél készült kismama képek
 • - Sötét háttérrel készült kismama képek
 • - Előnyös pózok kismamáknak, pózok gyermekekkel és családi képek is
 • - Kellékek, ruhák kiválasztása és anyagok sokféle használata
 • - Stúdió lámpák használata
 • - Fotózási szögek
 • - Ügyfelekkel való kommunikáció
 • - Egy fotó retusálása

Program

1. nap:

 • - Érkezés 8 órától
 • - 8.30-tól-11-ig kellékek átbeszélése, anyagok használata, stúdió fények bemutatása, fehér és sötét háttérnél fotózás
 • - 11-13-ig első kismama fotózása
 • - 13-14 óráig ebédszünet pihenő
 • - 14-16 óráig második kismama fotózása
 • - 17-18-ig Photoshop
 • - 19-20 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk


Jelentkezés

Kezdő oktatóbabás újszülött workshop

 

Kezdő Újszülött workshop oktató babákkal 
Reggel 8-tól este 18-ig tart
69.000FT/Fő
(maximum 3 fő)

Workshop időpontja:


2022 Február 05 Szombat  BETELT
2022 Február 19 Szombat  BETELT
2022 Március  26 Szombat BETELT
2022 Május  28 Szombat BETELT
2022 Szeptember 4 Vasárnap. BETELT
2022 December 3 Szombat BETELT
2023 Augusztus 26 Szombat  

Szeretnél újszülötteket fotózni, de nem tudod hogyan kezdjél hozzá? Akkor ez a tanfolyam neked szól.

Tölts egy teljes napot stúdiómban fényképezőgéped és oktatóbabám társaságában és megtanítalak az újszülött fotózás alapjaira, baba biztonságra, stúdió lámpák használatára, szinek kombinálására, kellékek előkészítésére, a biztonságos pózok menetére, wrap technikákra. Neked mint kezdő újszülött fotósnak ezek nagyon fontosak a vállalkozásodhoz, hogy kis megbízóidat magabiztosan és biztonságosan tudjad majd fotózni saját stúdiódban. Az oktató babákon lehet gyakorolni egész nap anélkül, hogy meg kellene állnunk etetni vagy pelust cserélni, újra és újra át tudjuk venni a mozdulatokat vagy azokat a dolgokat amik nehézséget okoznak. Ezekkel a babákkal tudjátok fejleszteni készségeiteket majd innen tovább lehet lépni a magánoktatásra, ahol egy újszülött babát tudsz majd velem együtt fotózni és már a megtanult mozdulatokat biztonságosan tudjuk alkalmazni.
A résztvevők kapnak egy kis meglepi ajándékcsomagot és az általam készített digitális hátterekből is továbbá egy majdnem 20 oldalas újszülött fotózás kézikönyvet amit én készítettem, ebben minden póz és hasznos információ benne van amit bármikor át tudtok nézni. Mindenki kap egy videót a két alap wrap technikáról is, így otthon is tudkjátok gyakorolni majd,  továbbá egy három oldalas újszülött fotózás bevásárlólistát majd egy két oldalas információs segitséget amit a szülőknek szoktam átküldeni fotózás elött, hogy, hogyan készüljenek a fotózásra. Természetesen minden tanulóm kap egy szépséges oklevelet is :-)

Bővebben:

Újszülöttek fotózása egy csodállatos hivatás, de ez bizony sok gyakorlást és szaktudást is igényel. 
Az elsődleges cél mindig, hogy a baba jól érezze magát a fotózás alatt és ennek sok módja és trükkje van, hogy, hogyan érhetjük el.
Nagyon fontos továbbá tudni, a helyes pózokat, wrap technikákat, kellékek használatát. Ezeket úgy kell alkalmaznunk, hogy a baba kényelme és biztonsága legyen mindig az elsődleges szempont. Ezek mellett természetesen meg kell tanulni a helyes megvilágításokat és fotózási szögeket is, tehát aki most indul neki az újszülöttek fotózásának lehet úgy érzi, húha, de mennyi mindenre kell egyszerre figyelni.
Pontosan ezért hoztam létre ezt a workshop-ot, mert oktató babákon tudunk gyakorolni és megtanulni az alapokat. Minden résztvevő kap egy gyakorló babát egy mini babzsákot, wrap ot és együtt átvesszük a pózolás alapjait, wrap technikákat, kellékek előkészítését és eközben ezeket mind be is fotózzuk tehát munka közben lépésről lépésre megtanuljuk, hogy hogyan fotózzunk újszülötteket. 
Ezt a workshop-ot azoknak ajánlom akik most indulnak neki az újszülött fotózásnak, vagy csak kiváncsiak, hogy menne-e nekik, vagy már fotóztak egy-két babát, de úgy érzik, hogy valami hiányzik. 
A workshop reggel 8-kor kezdődik és este 18-kor végződik tehát egy teljes napot fotózással töltünk.
Ebédszünet 13-14-ig , hozzatok magatokkal ételt, kávé, tea üdítő, kekszek, rágnivalók lesznek a stúdióban. Hűtő és mikrohullámű sütő, vízforraló van a stódióban.
Összeállítottam egy majdnem 20 oldalas újszülött fotózás kézikönyvet amit minden résztvevő haza is vihet. Ebből fogunk tanulni és lépésről lépésre átvenni és gyakorolni a leírtakat. Továbbá kaptokk egy Oklevelet a tanfolyam elvégzéséről is.
A workshop 69.000Ft-ba kerül és maximum 3 fő tud rajta részt venni.
Workshop helyszíne a stúdióm, ami a 4 kerületben található
1042 Budapest Árpád út 54 I.emelet 24  Parkolás ingyenes a környező utcákban, de van fizetős parkoló is nem meszze ami 1100Ft egy napra, ha az megfelelőbb.

Program:

-Érkezés 8 órától
-8.30-tól 13 ig a babzsákon való pózolást fogjuk végig venni és hogyan tehetjük változatosabbá babzsákos fotóinkat kellékekkel, továbbá átvesszük a fotózási szögeket és lámpabeállításokat.
-13-14 óráig ebédszünet
-14-17 óráig gyakoroljuk a baba betekerését, wrap technikákat, és a kellékek előkészítését, mint kis ágyak, vödrök, tálak,
 majd ezeket be is fotózzuk az oktató babáink segítségével.
-17-18 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk

 

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memóriakártya, elemek, töltők, 35mm-es vagy 50mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm). Hozzatok továbbá jegyzet füzetet is, hogy le tudjátok írni a hallottakat.

Tanulóim mondták az oktatásról:

"Látszik hogy mekkora tapasztalat van a hátad mögött és aminek különösen örültem, hogy tényleg szeretnél beletenni minden infót ebbe a "kis" idöbe. Fejben meg van már egy séma, plusz a füzet amin te végigmész. Nem ugrálsz jobbra-balra. Szépen szisztematikusan felépitett oktatás. Amikor oda kerültünk, hogy az adott feladatról készítsünk fotót, te először megmutattad, hogy te hogy szoktad. És utána hagytál minket érvényesülni és megbeszélted mi a baj. Nincs olyan érzésem a szombati nap után, hogy ne mernék belevágni egy fotózásba. Ugy érzem, hogy te tényleg mindent megtettél azért, hogy mi megtanuljuk. Nem akartál eltitkolni szakmai dolgokat. ( Vannak akik megteszik ) Te tényleg mindent is megtettél, hogy egy olyan alapszintű tudást átadj amivel már magabiztosan eltudjunk indulni. Az alapok után már a gyakorlat hozza majd a többit 🙂 Mindenki megpróbált minden infót kiszedni belőled, de nem éreztem, hogy ez neked terhes lenne, hanem minden kérdésre szivesen válaszoltál. Összességében én nagyon örülök, hogy jelentkeztem és elmentem hozzád. Sok dologot "hoztam" el magammal 🙂 És tényleg remélem hogy fugunk még találkozni és tudok majd még tőled tanulni 🙂 Még egyszer köszönöm 🙂"

 

Nagyon köszönöm az alapos, átfogó oktatást😊 Jól elfáradtam és kell még idő, hogy leüllepedjen, de már tudom, hogy hogy induljak neki az újszülött fotózásnak😊 Óriási segítséget kaptam Tőled! Biztos, hogy jóhíredet fogom terjeszteni🤩 A kedvezményeket is nagyon köszönöm! Minden ilyen nagyon jól jön🙏
Még egyszer nagyon szépen köszönöm és nem tartom kizártnak, hogy majd keresni foglak😊🥰

"A hétvégén részt vettem egy zseniális oktatáson, ahol új, és hasznos ismeretekre tettem szert. Számomra ez egy új világ, de már most nagyon tetszik. 🙂 Hálásan köszönöm Szilvinek ezt a csodás napot, és hogy beavatott az újszülött fotózás rejtelmeibe! 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom! Vidám, laza, lelkiismeretes, és végtelenül profi! 📸"

 

"A workshoppal teljes mertekben meg vagyok elegedve, rengeteg uj tapasztalattal tertem haza, s ugy erzem eros alapokat adtal nekunk a temaval kapcsolatban. ezt is nagyon szepen koszonom. "
 

"Szia, nagyon köszönöm a mai oktatást. Ilyen igényes, és profi workshopon még nem jártam. Nagyon örülök, hogy lehetősébgem volt nálad tanulni! 🙂".

 

"Nagyon nagyon rendes vagy, köszönöm szépen a rengeteg segítséget. ❤
Szuper volt az a nap, nagyon jól éreztem magam! Örülök, hogy rád találtam.
Szívből remélem, hogy még fogunk találkozni!"
 

 

 

Jelentkezés

Fine art fotós workshop

1 NAPOS FINE ART workshop (reggel 8-tól este 18-ig tart az oktatás)

Maximum 4 fő részvételével

135.000 Ft/fő

2023 Árilis 22 Szombat
2023 Szeptember 23 Szombat

Fine art fotók készítése egy nagyon speciális folyamat, nemcsak a retusálás ami meghatározza milyen lesz a fotó amin dolgozunk, hanem már a kellékek megválasztása, színek kombinálása és a fények használata (ide tartozik a fényképező beállítása is) fogja megadni a végeredményt és a kép sikerességét. Ha jól végezzük el ezeket a folyamatokat akkor sokkal könnyebb lesz a munkánk mikor leülünk hogy elvégezzük a photoshoppal az utómunkát. Ezért a fine art workshopom keretében  ezeket mindd átvesszük átbeszéljük, készítünk képeket kellékek nélkül, klasszikus beállításokban majd használunk több kelléket is. Végigbeszéljük a stúdió lámpákat és a fényképező beállításokat.
Egy workshop rengeteg olyan információt szolgál ami sokkal könnyebbé tudja tenni munkánkat a jövőben, amit itt tanulsz majd tudod használni más területein is a munkádnak és a legfontosabb, hogy igazi modellekkel gyakoroljuk a legfontosabb dolgokat amit tudni kell egy stúdióban.

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memória kártya, elemek, töltők. 35mm -es vagy 50mm-es  vagy 85mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm).

Az ár tartalmazza magát az egy napos képzést, üdítőt, kávét, rágcsálnivalókat, ebédet hozzatok magatokkal, mikrohullámú sütő és hűtő van a stúdiómban.
Sőt még kapsz egy kis meglepi ajándékcsomagot az általam készített digitális hátterekből is.

A workshop keretén belül megmutatom:

 • - Hogyan készítsük össze a kellékeket, ruhákat.
 • - Fényképezők, lámpák beállítása
 • - Fotózás alatt nagyon fontos a modellel és a szülőkkel való kommunikáció
 • - Minden beállításnál megbeszéljük a fotózási szögeket, variációkat
 • - Megnézünk különféle pózokat, kezek lábak elhelyezése
 • -Megbeszéljük ami a gyengeséged és azon is dolgozunk a nap folyamán
 • -Maximum 2 képed megretusálása elejétől végéig Photoshop használatával

Program:

 • - Érkezés 8 órától
 • - 8.30-tól 10 ig kellékek előkészítése, megismerkedünk a stúdióval
 • - 10– 13 Modell fotózása ( terv szerint legalább két modellt szeretnék  plusz egy anya gyermek párost az oktatásra)
 • - 13-14 óráig ebédszünet pihenő
 • - 14-17 óráig átnézzük a képeket, megmutatom én hogyan szoktam kiválogatni és egy-két fotót együtt megszerkesztünk
 • - 17-18 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk

A képeket tudod majd használni portfólódban is. 

Jelentkezés
Update cookies preferences