Fotós Workshop Budapesten

Újszülött, kismama és fine art workshopokra tudtok jelentkezni ezen az oldalon keresztül.

A Ginger and Lime photography Workshop egy csoportos oktatások, amelyeken max. 3 fő tud részt venni egyszerre. Ki tudjátok választani melyik oktatáson szeretnétek részt venni, a témák alatt megtaláljátok az összes információt is amiről tanulni fogunk. Azért maximum 3 fő mert szeretek mindenkire odafigyelni, így tudom biztosítani, hogy mindenki úgy tér haza, hogy rengeteg mindent tanult és tudja ezt kamatoztatni a saját munkájában. Szeretném, ha mindenkinek esélye lenne fótózni is nem csak nézni, hogy mit csinálok a workshop folyamán. Mindenkinek lehetősége lesz, hogy elkészítse saját fotóit, beállítsa a fényeket, ha valami mást is ki szeretne próbálni a workshop alatt, de például egy újszülött workshop esetében nem lesz arra lehetőség, hogy mindenki egyesével gyakoroljon a újszülött babán (erre kialakítottam egy oktató babás programot amiről ezen az oldalon bővebben ovashattok) ennek több oka is van, a baba biztonsága és higiéniai okokból sem lehet, hogy ennyi kézen keresztül menjen egy baba, mindent én fogok csinálni, de természetesen ti ott ültök körülöttem és mindent megbeszélünk, mit miért csinálok és van négy nagyon hasznos próba babám is ami tökéletes gyakorlásra.
Tudás ami szükséges, hogy a workshop hatékony legyen: ismerd a gépedet és tudd manuális múdban használni, ismerd mi az fókuszálás, ISO, záridő és rekeszérték és legfőképpen az alapok, erre tudunk majd építkezni.

Akik úgy gondolják, hogy a csoportos oktatás nem nekik való természetesen magánoktatást is vállalok amin csak egy tanuló vesz részt és akkor át tudod venni a baba pózolását a felügyeletemmel.

Online újszülött workshop  nevű oktatásom is elérhető,, aki szeret otthon tanulni és gyakorolni ez egy nagyon szuper megoldás lehet . Az oktatóanyag közel 7 órás, és több részből áll. Van benne oktatóbabás és élő babás fotózás is, kellékek használata, wrap technikák és minden ami fontos az elinduláshoz ezen a területen.
 A workshop megvásárolható ITT

Újszülött workshop Budapest

1 NAPOS INTENZÍV Újszülött workshop (reggel 8-tól este 8-ig tart az oktatás)                                            2024 Március 30 Szombat Betelt
2024 Szeptember 14 Szombat (maximum 3 fő)

159.000 Ft/fő


Maximum 3 fős csoportokban tanulunk, hogy mindenki egy szép újszülött gallériával tudjon hazamenni az oktatásról amit tudtok
használni a portfóliótokban is 

Az újszülött fotózás nagy türelmet igénylő fotózás és nagyon sok minden van amire oda kell figyelnünk, hogy a babák biztonságosan legyenek megörökítve. Nagyon sok dolog van amit én magam is megtanultam, és elsajátítottam az elmúlt 9 év alatt. Kidolgoztam egy nagyon jó munkafolyamatot annak érdekében, hogy mind a baba mind a szülők boldogok legyenek a fotózás alatt és rövidítsem a fotózások időtartamát is, amíg eleinte egy fotózás 4-5 órába is beletelt most már 2-3 óra alatt végzünk, úgy, hogy a babának is mindent megadunk amire szüksége van és észrevettem, hogy a szülők is nagyon örülni szoktak, hogy ilyen gördülékenyen működik a fotózás és nem kell 5 órát egy fűtött stúdióban ülniük. A workshop folyamán délelött intenzív oktatóbabás oktatással kezdünk, megbeszéljük a fotózási szögeket, végigvesszük közben a babzsákos pózokat úgy, hogy minél kevesebb mozgassuk a babát, előkészítjük a kellékeket, majd délután igazi kis újszülött babával fogunk tanulni és alkalmazni amiket délelött megtanultunk. Fogunk fotózni babzsákon és kellékekben, készítünki családi fotókat. A workshop alatt készült képeket ti is tudjátok használni majd a portfóliótókban.

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memória kártya, elemek, töltők. 35mm -es vagy 50mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm).

Az ár tartalmazza magát az egy napos képzés, üdítőt, kávét, rágcsálnivalókat, ebédet hozzatok magatokkal. Mikrohullámú sütő és hűtő is van a stúdióban.
A résztvevők kapnak egy kis meglepi ajándékcsomagot és az általam készített digitális hátterekből is továbbá egy majdnem 20 oldalas újszülött fotózás kézikönyvet amit én készítettem, ebben minden póz és hasznos információ benne van amit bármikor át tudtok nézni. Mindenki kap egy videót a két alap wrap technikáról is, így otthon is tudjátok gyakorolni majd,  továbbá egy három oldalas újszülött fotózás bevásárlólistát majd egy két oldalas információs segitséget amit a szülőknek szoktam átküldeni fotózás elött, hogy, hogyan készüljenek a fotózásra. Természetesen minden tanulóm kap egy szépséges oklevelet is :-)

Tanulóim mondták:
"Én úgy érzem hogy megkaptam azokat az információkat, amihez szükségem voltak a babafotózáshoz. Külön örülök, hogy megismertelek és téged választottalak oktatóként...nagyon jól éreztem magam és az egy plusz volt számomra, hogy nagyon közvetlen volt az oktatás és személyes dolgokról is nagyon jól elbeszélgettünk /ezért is volt jó, hogy egyéni oktatást tartottál nekem/. Számomra az is + volt, hogy nem volt egyszerű dolgod a babával :D így láttam, hogyan kell megnyugtatni a babát, ha nem akar aludni / örülök annak is, hogy nem kell bizonyos dolgokra egy vagyont költeni - pl., fehér zaj...így a költségvetésem is lecsökkenthetem (azt nagyon szerettem volna vásárolni)  + láttam azt is, hogy igen, a babafotózásra időt kell szánni, nem elég azaz átlag 1-2 óra, ami nekem egy átlag pocakfotózásra/gyerekfotózásra elmegy. A kedvezmények is jól fognak jönni, ismerem Zolillát és Gerikát, vásároltam már tőlük és a közeljövőben fogok is tőlük vásárolni, mert nagyon meg voltam elégedve a termékeikkel - köszönöm szépen! A vonaton végignéztem a kis munkafüzetet amit adtál...nagyon tetszett, azt is köszönöm a kis ajándékokkal együtt. Nagyon jó volt végignézni és feleleveníteni a tanultakat. Még1x...ha nem írtam elégszer :D köszönöm, köszönöm, köszönöm!"

 
"Köszönöm szépen nagyon jól éreztem magam a workshopon, rendkivül hasznos és érdekes volt és
már a nyers képek is meseszépek!
Sikerült is már pár hasznos dolgot beszereznem azóta, illetve majd a korabbi emailed is végigböngeszem, mert láttam hogy abban is sok hasznos info van!
Mégegyszer köszönöm a lehetőséget,  :)
Szép napot,
Ivett"

"Újszülöttet fotózni nagy felelősség, hiszen a szülők rád bízzák a legféltettebb kincsüket.Nem elég jól érteni a fotózáshoz, fények beállításához; miközben csodálatos képek születnek, figyelni kell arra, hogy a baba nyugodt legyen és végig a biztonságát kell szem előtt tartani.Ezért döntöttem úgy tavaly novemberben, hogy részt veszek a Ginger and Lime photography by Sylvia újszülött fotós tanfolyamán, ahol baba központú fotózási praktikákat tanultunk Szilvitől. Hogyan kell egyik pózból átvinni a babát a másikba, anélkül hogy megzavarnánk az alvásban. "

Köszönöm Irisz Photography a kedves szavakat

Szia Szilvi! Nagyon hasznosnak éreztem a workshoppot. Nagy lendületet adott, tudást és tapasztalatot. Sok tanulni és gyakorolni valóm lesz még a jövőben, de egy tökéletes kezdést, alapot adtál! Ezt nagyon köszönöm. Nagyon kedves személyiséged van, nagyon jól magyaráztál, a családdal, babával pedig már zsigerből dolgozol! Hálásan köszönöm az anyagokat, amiket küldtél, nagy segítség nekem! ☺️☺️

 

 

A workshopon megmutatom:

 • - Hogyan készítsük elő a babzsákot és a kellékeket
 • - Fényképezők, lámpák beállítása
 • - Fotózás alatt nagyon fontos a szülőkkel való kommunikáció
 • - Baba altatása vagy wrap-olás az első fotókhoz, különböző trükkök éber babák esetében
 • - Minden beállításnál megbeszéljük a fotózási szögeket, variációkat
 • - Babzsákon fotózás, hogyan tudunk eggyik pózból a másikba minimális mozgatással átmenni. A legfontosabb, hogy a babát ne nagyon zavarjuk meg az alvásban
 • - Különböző kellékekben való fotók készítése
 • - Szülökkel és kistestvérekkel fotók
 • - A fotózás folyamán megmutatom a leggyakoribb wrap technikákat

Program:

 • - Érkezés 8 órától
 • - 8.30-tól 12 ig óriás babzsák és újszülött pózok átbeszélése oktató babán, 4 oktató babám van  4 mini babzsákkal, mindenki tudja velem végezni a mozdulatokat, majd wrap technikákat is gyakorlunk.
 • - 12– 13 óráig  kellékek elökészítése a fotózásra
 • - 13-14 óráig ebédszünet pihenő
 • - 14-18 óráig  újszülött baba fotózása
 • - 18-20 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, megnézzük a képeket amiket készítettünk, egy pár képen megmutqatom hogyan szoktam retusálni, majd felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk

 

Jelentkezés

Kismama és újszülött workshop

2 NAPOS Intenzív Kismama és Újszülött workshop (Reggel 8-20-ig mindkét nap)

Maximum 3 fő részvételével

260.000 Ft/fő

A két napos intenzív oktatás akár kezdő vagy haladó kismama és újszülött fotósoknak vagy azoknak ajánlom akik úgy érzik, hogy egy alapos ismétlés és gyakorlás az amire szükségük van. Az első nap reggel 8-tól kezdünk és ez lesz a kismama fotózásunk napja, stúdió bemutatása, anyagok használata, különféle stúdió lámpák bemutatása, előnyös pózok, majd veszünk egy kis marketinget is, beszélünk a SEO fontosságáról majd fotózunk, két modellünk lesz, az egyik modellel természetes fénynél fogunk fotózni a másikkal stúdiólámpák használatával.
A második nap egészében az újszülött fotózás rejtelmeibe foglak titeket bevezetni. A délelött folyamán megbeszéljük hogyan kell a babzsákot előkészíteni, mik azok a kellékek amik biztonságosak és hogyan használjuk őket, próba babám segítségével meg is mutatom a pozókat amiket használhatunk ezekben a kellékekben, és a babzsákos munkafolyamatokba is bepillantást nyertek majd.  A workshop ideje alatt nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a babák biztonságára, wrap technikákra, stúdiólámpák használatára, mindent begyakorolunk az oktató babáimon,  minden résztvevő kap egy oktatóbabát és mini babzsákot és együtt végezzük el a mozdulatokat, továbbá a résztvevők kapnak egy 20 oldalas újszülött kézikönyvet amiben az összes póz benne van (ezt haza is tudjátok vinni majd). Délután lesz egy igazi kisbaba modellünk, fogunk készíteni fotókat szülőkkel és a baba egyedül babzsákon és kellékekben, itt lesz nektek is lehetőségetek befotózni egy egy pózt amit tudtoik majd használni a portfóliótokban is, itt már tudjátok is hasznosítani a korábban tanultakat.  Ezen a napon photoshop-on  megmutatom, hogy én hogyan szoktam retusálni és hogy milyen fontos a fényképezőben tökéletes képet készíteni, mert rengeteg időt meg tudunk spórolni az utómunkán.

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memóriakártya, elemek, töltők, 35mm -es vagy 50mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm).

Az ár tartalmazza a 2 napos képzést, üdítőt, kávét, rágcsálnivalókat, ebédet hozzatok magatokkal. Hűtő, mikrohullámú sütő van a stúdiómban. A résztvevők kapnak egy kis meglepi ajándékcsomagot és az általam készített digitális hátterekből is továbbá egy majdnem 20 oldalas újszülött fotózás kézikönyvet amit én készítettem, ebben minden póz és hasznos információ benne van amit bármikor át tudtok nézni. Mindenki kap egy videót a két alap wrap technikáról is, így otthon is tudjátok gyakorolni majd,  továbbá egy három oldalas újszülött fotózás bevásárlólistát majd egy két oldalas információs segitséget amit a szülőknek szoktam átküldeni fotózás elött, hogy, hogyan készüljenek a fotózásra. Természetesen minden tanulóm kap egy szépséges oklevelet is :-)

A workshopon megmutatom:

 • - Hogyan készítsük elő a babzsákot és a kellékeket
 • - Fényképezők, lámpák beállítása
 • -Kismama pózok, anyagok használata
 • - Fotózás alatt nagyon fontos a szülőkkel való kommunikáció
 • - Baba altatása vagy wrap-olás az első fotókhoz, különböző trükkök éber babák esetében
 • - Minden beállításnál megbeszéljük a fotózási szögeket, variációkat
 • - Babzsákon fotózás, hogyan tudunk egyik pózból a másikba minimális mozgatással átmenni. A legfontosabb, hogy a babát ne nagyon zavarjuk meg az alvásban
 • - Különböző kellékekben való fotók készítése
 • - Szülökkel és kistestvérekkel fotók, ha van rá lehetőség
 • - A fotózás folyamán megmutatom a leggyakoribb wrap technikákat

Program

1. nap:

 • - Érkezés 8 órától
 • - 8.30-tól 11- ig ismerkedés a stúdióval, anyagok használata, SEO,  
 • -11-től 13-ig első kismama fotózása természetes fénynél vagy mesterséges természetes fény megteremtésével
 • - 13-14 óráig ebédszünet
 • - 14.30-16.30-ig második kismama fotózása stódió lámpák használatával. 
 • - 17-20 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, megnézzük a képeket amiket készítettünk, megmutatom én hogyan szoktam megretusáélni kismam képeket.

  2. nap:

  • - Érkezés 8 órától
  • - 8.30-tól 10 ig óriás babzsák és kellékek előkészítése
  • - 10-13 oktatóbabás gyakorlás babzsákon és kellékekben
  • - 13-14 óráig ebédszünet
  • - 14-17 újszülött baba fotózása 
  • - 17-20 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk. megbeszéljük hogyan készítsük föl a szülőket a fotózásra, hogyan tartsuk tisztán a kellékeinket
      Photosop-on megmutatom egy kép megretusákását, wrap technikák gyakorlása oktató babán

Jelentkezés

Kismama workshop

 

1 NAPOS INTENZÍV Stúdió Kismama Workshop (reggel 8-tól este 8-ig tart az oktatás)
Maximum 3 fő részvételével

135.000 Ft/fő

Workshop időpontja:  2024 Szeptember 28 Szombat


                                         

A tanfolyam alatt betekinthetsz abba, hogyan készítem fel az ügyfeleket a fotózásra, hogyan segítek a pózolásban, ruha kiválasztásban és anyagok használatát. Megmutatom a különféle stúdió világítási technikákat amiket részletesen el is magyarázok. Lényeg a zökkenőmentesség és hatékonyság, fontos, hogy várandós ügyfeleink királynőként érezzék magukat a fotózás alatt. Ezzel a kismama workshoppal mindent megmutatok, hogyan tudunk professzionális műtermi fotókat készíteni a kismamákról. A workshop alatt készült képeket ti is tudjátok használni majd a portfóliótókban.

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memóriakártya, elemek, töltők, 35mm -es vagy 50mm-es és akinek van a 85mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm).

Az ár tartalmazza magát az egy napos képzés, üdítőt, kávét, rágcsálnivalókat, ebédet hozzatok magatokkal. Hűtő és mikrohullámú sütő van a stúdiómban. A résztvevők kapnak egy kis meglepi ajándékcsomagot és az általam készített digitális hátterekből is. 

Tanulóim mondták:

"Nekem nagyon hasznos volt a workshop örültem hogy részt vettem rajta. 😊 Szuper volt élőben látni hogyan használsz egy sima anyagot ruhaként és egy kis kreativitással mi mindent ki lehet hozni egyszerű dolgokból is.
Szuperek a kedvezmények is, meg fogom nézni őket, köszönöm!
Meg egyáltalán, köszönök minden apró tippet, amik mégis nagy változásokat tudnak hozni! "
 
"Köszönöm szépen a biztatást és a kedves szavakat, örülök, hogy Rád találtam és ott lehettem a workshopodon! Nagyon hasznos volt számomra, sokat segítettél már most is, nagyon jól összerakott, választékos és alapos képzésen vehettem részt, hálás vagyok érte!
Külön öröm, ahogy említettem is, hogy nagyon kis létszámú volt, szinte magán oktatáson éreztem magam!  "      

A workshopon megmutatom:

 • - Fehér háttérnél készült kismama képek
 • - Sötét háttérrel készült kismama képek
 • - Előnyös pózok kismamáknak, pózok gyermekekkel és családi képek is
 • - Kellékek, ruhák kiválasztása és anyagok sokféle használata
 • - Stúdió lámpák használata
 • - Fotózási szögek
 • - Ügyfelekkel való kommunikáció
 • - Egy fotó retusálása

Program

1. nap:

 • - Érkezés 8 órától
 • - 8.30-tól-11-ig kellékek átbeszélése, anyagok használata, stúdió fények bemutatása, fehér és sötét háttérnél fotózás
 • - 11-13-ig első kismama fotózása
 • - 13-14 óráig ebédszünet pihenő
 • - 14-16 óráig második kismama fotózása
 • - 17-18-ig Photoshop
 • - 19-20 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk


Jelentkezés

Online újszülött videó oktatás

Online újszülött workshop nevű oktatásom is elérhető,, aki szeret otthon tanulni és gyakorolni ez egy nagyon szuper megoldás lehet . Az oktatóanyag közel 7 órás, és több részből áll. Van benne oktatóbabás és élő babás fotózás is, kellékek használata, wrap technikák és minden ami fontos az elinduláshoz ezen a területen.
Az oktatás díja 249 font ami 110.000Ft körül alakul 
Ez egy egyszeri kifizetés és örökre hozzáférst biztosít az oktatóanyaghoz. Bármikor megnézheted amikor van időd. 
A workshop megvásárolható ITT

 

 

Jelentkezés

Fine art fotós workshop

1 NAPOS FINE ART workshop (reggel 8-tól este 18-ig tart az oktatás)

Maximum 4 fő részvételével

135.000 Ft/fő

2023 Árilis 22 Szombat
2023 Szeptember 23 Szombat

Fine art fotók készítése egy nagyon speciális folyamat, nemcsak a retusálás ami meghatározza milyen lesz a fotó amin dolgozunk, hanem már a kellékek megválasztása, színek kombinálása és a fények használata (ide tartozik a fényképező beállítása is) fogja megadni a végeredményt és a kép sikerességét. Ha jól végezzük el ezeket a folyamatokat akkor sokkal könnyebb lesz a munkánk mikor leülünk hogy elvégezzük a photoshoppal az utómunkát. Ezért a fine art workshopom keretében  ezeket mindd átvesszük átbeszéljük, készítünk képeket kellékek nélkül, klasszikus beállításokban majd használunk több kelléket is. Végigbeszéljük a stúdió lámpákat és a fényképező beállításokat.
Egy workshop rengeteg olyan információt szolgál ami sokkal könnyebbé tudja tenni munkánkat a jövőben, amit itt tanulsz majd tudod használni más területein is a munkádnak és a legfontosabb, hogy igazi modellekkel gyakoroljuk a legfontosabb dolgokat amit tudni kell egy stúdióban.

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memória kártya, elemek, töltők. 35mm -es vagy 50mm-es  vagy 85mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm).

Az ár tartalmazza magát az egy napos képzést, üdítőt, kávét, rágcsálnivalókat, ebédet hozzatok magatokkal, mikrohullámú sütő és hűtő van a stúdiómban.
Sőt még kapsz egy kis meglepi ajándékcsomagot az általam készített digitális hátterekből is.

A workshop keretén belül megmutatom:

 • - Hogyan készítsük össze a kellékeket, ruhákat.
 • - Fényképezők, lámpák beállítása
 • - Fotózás alatt nagyon fontos a modellel és a szülőkkel való kommunikáció
 • - Minden beállításnál megbeszéljük a fotózási szögeket, variációkat
 • - Megnézünk különféle pózokat, kezek lábak elhelyezése
 • -Megbeszéljük ami a gyengeséged és azon is dolgozunk a nap folyamán
 • -Maximum 2 képed megretusálása elejétől végéig Photoshop használatával

Program:

 • - Érkezés 8 órától
 • - 8.30-tól 10 ig kellékek előkészítése, megismerkedünk a stúdióval
 • - 10– 13 Modell fotózása ( terv szerint legalább két modellt szeretnék  plusz egy anya gyermek párost az oktatásra)
 • - 13-14 óráig ebédszünet pihenő
 • - 14-17 óráig átnézzük a képeket, megmutatom én hogyan szoktam kiválogatni és egy-két fotót együtt megszerkesztünk
 • - 17-18 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk

A képeket tudod majd használni portfólódban is. 

Jelentkezés
Update cookies preferences