Fotózás videók és oktatóanyagok

 

Mikor elkezdtem a fotózás nagyon kevés online oktatóanyag volt elérhető, de mivel én elég vizuális tanuló vagyok nagyon szerettem nézni, ki hogy dolgozik milyen lámpákat eszközöket használ és rengeteg hasznos információt szívtam magamba akár kis rövid videókból amik betekintést engedtek egy fotózásba.
Ha te is inkább vizuális vagy és szeretsz otthonod kényelmében, szabadídődben tanulni, akkor ezen az oldalon biztos találsz hasznos információkat.

Youtube csatornámon több ingyenes videót is találhattok ITT

Nagy örömömre szolgál, hogy bemutathatom az újszülött oktató videóimat, amely kezdő és haladó fotózoknak egyaránt nagy segítség lehet az elindulásban. Az oktatás több mint 7 órás és több videóból áll. Megmutatom a munkafolyamatokat babzsákon, fotózási szögeket, átbeszéljük a kellékeket és azok előkészítését a fotózáshoz, majd be is fotózzuk mindegyiket, az oktatás keretében nagyon sok wrap technikát megmutatok és 3 újszülött fotózásomat  is felvettük videóra tehát végig tudjátok követni a munkámat és, hogy hogyan dolgozhatunk biztonságosan kis újszülött babákkal. Az oktató videókat megvásárlás után bármennyiszer megnézheted, hozzáférés örökre szól
Sok sikert a további munkádhoz

Szilvia

 

Update cookies preferences