A a képeket a legjobb 26-34.- hét közötti időszakban elkészíteni, mert ekkor már szép gömbölyű a baba pocak, de ez mindig attól is függ, hogy hogyan érzi magát a leendő anyuka, és attól, hogy a terhesség melyik szakaszát szeretné megörökíteni. Az utolsó hetekben már lehet fáradtabbnak érezzük magunkat és a mozgás is korlátozottabb.

Ha kinti helyszínen szeretnénk a fotózást mindenféleképpen naplemente előtt 2 órával a legjobb találkozni, ha stúdióban akkor 11-16 óra között télen még előbb , mert a stúdió lámpák mellett természetes fényt is szeretek használni egy pár beállításnál.

Ez a kérdés biztosan sokakban felmerül, aki még nem volt fotózáson lehet picit ijesztő a gondolat először, de nem kell megijedni, mert én végig ott vagyok és segítek minden pózban, kézmozdulattal, és ígérem az első 1O-15 perc után mindenki ellazul és kényelmesen fogja magát érezni. Egy kismama fotózás kb 2 órát vesz igénybe, de lehet rövidebb vagy hosszabb is.

A fotózás előtt meg tudjuk beszélni a kellékeket színeket is, amint tudjuk, hogy miket fogunk használni, már ezek a dolgok is sokat segítenek a beállításoknál, minden fotózásra új ötletekkel készülök, hogy mindenkinek aki meglátogat a stúdiómban, különleges és egyedi képei legyenek. Ti is bátran hozzatok magatokkal minden olyan kelléket, amit szeretnétek a fotókon megörökíteni. Egyes ügyfelek hoznak ultrahangos fényképet, takarót, saját készítésü táblát, első kis babaruhát, babacipőt stb.

100% IGEN! Kismama fotózást mindig úgy alakítom, hogy aki részt akar venni az be legyen vonva, a fotózás lehet csak kismama képek, de az apukás képek és kistestvéres képek nagyon fontosak lehetnek. Szőrös kedvencek mindig jöhetnek az én fotózásaimra akár stúdióban akár kinti helyszínen fotózunk.

A stúdiómban rengeteg ruhából, kellékből lehet választani, ezeket összeraktam egy galériába ezen az oldalon és meg lehet tekinteni őket. Továbbá sok kislány ruhám is van amiket lehet használni.

A legjobb úgy választani a ruhákat amelyek egyaránt tükrözi a személyiséged, és olyannak kell lennie, amiben jól érzed magad, ezért természetesen aki szeretné hozni saját ruháit az mindig lehetséges. Egy farmer meg kiskabát, elegáns fehérnemű, sosem megy ki a divatból. Amint eldöntöttük, hogy milyen ruhát viseljünk akkor már könnyebb párunkat és- vagy gyermekeinket ehhez öltöztetni, ebben is szívesen segítek.

A fotózásra lehet már sminkben és kész hajjal érkezni, de van lehetőség erre a studiómban is felár ellenében.

Most az unalmas dolgokról, kérlek olvasd el, mert a fotózáson való részvétellel automatikusan elfogadja a szerződési feltételeket!

Minden ügyfelem nagyon értékes számomra, és szeretnék minden fotózást a lehető leg kellemesebbé és könnyebbé tenni, és mind ügyfeleim, mind saját magam számára összeállítom a következő stúdió szabályzatot.

 • Időpontot foglaló fizetésével garantálom,  a fennmaradó díjat választott csomagból a fotózás napján kell megfizetni. A fotózás dátumát átütemezhetjük abban az esetben, ha legalább 48 órával előtte értesítenek róla, születésnapi fotózások esetében minimum 72  órával előtte tudnom kell a tortarendelés módosítása miatt. Az időpont változtatás egyszer lehetséges. Szerződés megkötését követő 14 naptári napon belüli jogszerű elállása / felmondása esetén a megfizetett Díj teljes egészében visszajár a Megrendelő fogyasztónak
 • Ha betegség vagy más személyes vészhelyzet miatt le kell mondania a fotózást, kérjük, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a stúdiót 24 órás felmondással értesítse, hogy az időpontot más ügyfelek rendelkezésére bocsáthassam. A lemondás elmulasztása a foglaló díjának elvesztését vonja maga után, így az új dátum foglalásához újabb foglaló befizetés szükséges.
 • Bármilyen típusú fényképezőgép, videokamera használata vagy telefonos fotók készítése nem megengedett a fotózás során.
 • A fotózásokon való részvétel csak azokra a személyekre korlátozódik, akiket fényképezek. Gyermekek és újszülöttek esetében a részvétel csak két szülőre korlátozódik. Ha nagyszülők szeretnének jönni, őket mindig szeretettel várom. Háziállatokat előre bejelentve, egészségesen lehet hozni.
 • Kérjük, ne hozzon magával személyes asszisztenseket, dadusokat, gondozókat vagy barátokat a fotózásra. További személyek jelenléte nagyon zavaró, nemcsak a fotós, hanem a fényképezettek számára is.
 • Az fotózást a megbeszélt időpontban kezdjük. Mindig hagyok pár óra szünetet fotózások között tehát, ha a gyerekek kicsit nyűgösebbek véletlenül akkor is van elég időnk befejezni anélkül, hogy kapkodnunk kéne, de nagyon fontos, hogy mindenki a megbeszélt helyen és időpontban felöltözve, sminkkel készen megjelenjen, különösen fontos ez külső helyszinen megbeszélt fotózásoknál amikor az időpont késő délután van, ha a nap lemegy, el kezd sötétedni akkor nem tudunk fotózni, új időpontot új foglaló kifizetésével kell megszerveznünk. Továbbá mini fotózások esetén mikor egyik fotózás a másik után következik, ha valaki késik akkor csak annyi ideje lesz a fotózásra amennyi maradt a megbeszélt időböl, hosszabbításra nincs lehetőség.  
 • A Ginger and Lime photography fenntartja a jogot a Fényképezés időpontjának a megváltoztatására abban az esetben, ha az időjárás és/vagy a fényviszonyok a Fényképezés megtartását nem teszik lehetővé. Az erről való döntés Szolgáltató diszkrecionális joga, amelyet köteles Szolgáltató a Fényképezés időpontja előtti naptári nap délután 16 (tizenhat) óráig közölni Megrendelővel. Megrendelő kifejezetten tudomásul veszi és kijelenti jelen ÁSZF elfogadásával, hogy az időjárási körülmények vis maiornak minősülnek, így Ginger and Lime photography semmilyen felelősséggel nem tartozik az időjárási körülmények, jelenségek következtében beállt károkért. Amennyiben az időjárási körülmények Szolgáltató diszkrecionális döntése okán nem teszik lehetővé a Fényképezés megtartását az eredeti időpontban, úgy a Fényképezés megtartására a felek kötelesek egymással a jóhiszeműség és tisztesség jegyében kölcsönösen egy másik naptári napot meghatározni.
 • A fotók készen állnak megtekintésre 10-14 nappal a fotózás után. A képeket jelszóval védett online galériában tudják majd megtekinteni, itt az összes kézzel szerkesztett kép (25-65 fénykép) lesz megtekinthető, a galéria 7 napig lesz fönnt, ezen idő alatt lehet kiválasztani annyi darabszámú képeket amennyi ki lett fizetve a fotózás idején, ha több képet szeretnénk, lehet darabszámban vásárolni vagy kifizetni a különbséget a kollekciók között. Ginger and Lime photography fenntartja a jogot a saját alkotói szabadsága szerinti önkéntes és egyoldalú döntése alapján a fényképezés ideje alatt készült nyers fényképekből történő azon fényképek kiválasztása, amelyek a Ginger and Lime photography által képviselt és egyoldalúan meghatározott minőségi szintet eléri és amelyeken a Szolgáltató fotográfusi utómunkát végez, továbbá amelyeket – a megrendelt fotózási csomagban meghatározott keretben – a Megrendelő által elérhetővé és kiválaszthatóvá tesz.
 • A Ginger and Lime Photography által nyújtott termékek és szolgáltatások egyedi jellege miatt minden értékesítés végleges, miután kézbesített. A papírképeket, faliképeket, fotós könyveket nem lehet visszaküldeni vagy cserélni. A termékeket személyesen ellenőrzöm mielőtt postázom ügyfeleimnek, ha bármi hibát észlelek fel fogom venni a kapcsolatot a gyártóval, hogy a hibát korrigálják. 
 • További nyomtatások, termékek megrendelések bármikor elvégezhetők az év folyamán, a fotókat megőrzöm, nem törlöm, le. Mint mindig, a nyomtatási rendelések minimális összege 3000 Ft, ezért a legjobb, ha minden megrendelést egyszerre ad le, hogy ne kelljen minden alkalommal megfelelnie a minimumnak.
 • A Megrendelő részére történő szállításának kötelezettsége, illetve az azzal kapcsolatos valamennyi költség a Szolgáltatót terheli. A szállítás Szolgáltató egyoldalú döntése alapján postai úton (ajánlott küldeményként) vagy futárszolgálattal történik. Felek ilyen tárgyú külön megállapodása alapján lehetőség van a fényképek Megrendelő által történő személyes átvételére is.
 • Nagy figyelmet fordítok a digitális képek megfelelő expozíciójára, retusálására és archiválására. Adatvesztés, fényképezőgép vagy bármelyik berendezés meghibásodása, a fotós megbetegedése   esetén, amely megakadályozza a fotózás lebonyolítását, a fotós felelőssége az összes munkadíj visszatérítésére, vagy új időpont befoglalása az ügyfél számára külön költség nélkül.
 • A Ginger and Lime Photography által készített összes kép digitális formában (online, e-mail stb.) Vagy nyomtatott formában, a Ginger and Lime photography által készített összes kép szerzői jogi törvény védelme alatt áll, és nem módosítható vagy értékesíthető.
 • A Ginger and Lime photography fenntartja a jogot, hogy bármilyen fotót vagy egyedi készítésű terméket, publikálásra, stúdió-marketingre vagy más promóciós célokra használjon. A digitális szerkesztett képek és az eredeti RAW képek a Ginger and Lime Photography tulajdonában maradnak.

Védettségi igazolvánnyal rendelkezem!

A vírus miatt az egész világ egy nagyon nehéz helyzetbe került. A globális coronavírus-járvány mind családunkat, mind vállalkozásunkat, közösségünket és életmódunkat érinti. Ez idő alatt, a frusztráció, a nehézségek és az érzelmi terhek ellenére ... remélem, hogy sikerült megtalálni a kellemes pillanatokat is. Az elmúlt évben annyi jót láttam a világban, az emberek minden eddiginél több időt szánnak arra, hogy támogassák egymást és szeretteiket.

Ezzel a házirenddel csak tudatni szeretném minden látogatóval, hogy milyen óvintézkedéseket hoztam annak érdekében, hogy a fotózások probléma nélkül tudjanak működni.

 • A stúdió egy nap egy studió és egy szabadtéri fotózásra korlátozódik, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a takarítás folyamatára és új szettek építésére
 • A fotózás ideje alatt csak a szülőket és a fényképezett gyermekek tartozkodhatnak a stúdióba. Több családtag nem engedélyezett. Nagyszülők előre bejelentve megbeszélés alapján jöhetnek.
 • Cipőt az ajtónál le kell venni, papucs a bejáratnál kapható. A fotózás folyamán viselt cipőket kérem hozzák magukkal megtisztítva.
 • Én -a fotográfus- minden fotózás folyamán maszkot és kesztyűt is viselek. Maszkok és kesztyűk a szülők és a gyermekek számára is hozhatók és lehet viselni mikor nem fotózunk.
 • A fertőtlenítőt a stúdió bejáratánál és a stúdióban is találhatunk. Szokásos takarítási óvintézkedések minden egyes fotózás előtt és után megtörténik, beleértve a sokszor érintett felületek megtisztítását mint például kilincsek, a stúdióban használatos takarók, szövetek mosása, a szemetesedények kiürítése, a fürdőszobában végzett tisztítás és fertőtlenítés.
 • Minden évben nagy gondfot fordítok arra. hogy egészséges legyek, újszülötteket, kismamákat fotózok, ha bárki nem érzi jól magát vagy covid 19 tünetei vannak, kérem jelezze és mindenféleképpen új időpontot kell megbeszélnünk.
Update cookies preferences