Kismama fotózás ötletek stúdió és kinti fotózásra

Ebben a blogban összegyüjtöttem nektek ötleteket kismama fotózásra.

Olyan sok mindent lát az ember az interneten, rengeteg az inspiráció , de vajon melyik stílus illik hozzánk a legjobban? Ez az első kérdés amire válaszoljunk és utánna könnyebb lesz a dolgunk a ruhák, kellékek és a helyszin kiválasztásával.

Csokarba szedtem a legismertebbeket:

1. Klasszikus kismama fotózás stúdióban

Ide sorolnám a nagyon kellemes és egyszerű, diszkrét de elegáns fotózásokat. A ruhák a klasszikus vonalúak, nagyon nőies darabok, Letisztult pózok, igazi időtlen képek. A fotózás folyamán legfőképpen a kézzel festett háttereimet használom. Ruhákat lehet választani a kollekciómból.

2.Editorial-modern kismamam fotózás

Egy stílus, amely magában foglalta a portrékészítés és a couture legjavát, így a mindennapi női magazinokhoz méltó fényképeket sajátítanak el. Cimlap fotóknak is nevezhetném ezeket.



3.Fine art kismama fotózás

Fine art fotózás nagyon közel áll hozzám, kézzel festett hátterek virágok anyagok, kellékek, és egy retusálási folyamat amitől a képek kicsit festmény hatásúak is. 

4. Színes és vagány kismama fotózás

Egy fotózás ami más mint a többi, szines gel használat, árnyékok,  többféle megvilágítás, ami rövid idő alatt meghódította a szíveket és egy szuper kiegészítése lehet egy kismama fotózásnak

5. Kinti kismamama fotózások

Kinti fotózások kötődhetnek épűletekhez, nagyon industrial stílusú vagy inkább a bohó természetközeli fotózások amiket  lehet kandid pillanatokkal is ötvözni

Fotózásimra ruhákat is biztosítok ügyfeleimnek ingyenesen, ITT tudjátok megtekinteni

Ha bármi kérdésetek lenne vagy időpontot szeretnétek foglalni az info@gingerandlimephotography.hu emailen értek el
vagy telefonon 06300922061
Szilvia