Színes fine art kismama fotózás virágokkal

Mi is egy fine art kismama fotózás?

Elsősorban gyönyörű  elgáns szépen retusált fotókat jelent. Minden fotózás elött megbeszélem a kismamával, hogy milyen tipusú képeket szeretne, ebben a blogban szereplő képek nagyon színesek és sok virágot használtunk kismamám kérésére, ezeket természetesen mindenkivel pontosítom és az alalpján készülök fel a fotózásra. A kismama fotózás keretében természetesen tudunk készíteni családi képeket is, és van lehetőség időponto is egyeztetni a sminkesemmel.

Miért érdemes kismamafotózáson részt venni?

Hiszek abban, hogy akár ez az első babád vagy a második, harmadik vagy akár negyedik, minden terhesség különleges, és megérdemli, hogy megünnepeljük. Végül is egy új kis embert növesztesz a pocakodban! A kismama-portré egy csodálatos módja annak, hogy megünnepeljük a testünk gyönyörű új íveit, és megemlékezzünk erről a különleges és rövid életű pillanatról. Újdonsült anyaként izgalmas utazás vár rád. A terhesség utolsó szakaszában a legjobb elkészíteni a pocakos képeket, ez körülbelül a 27-34.-hét ez teljesen tőled függ, hogyan érzed magad. Fine art kismama portré fotózásaim küldetése, hogy fantasztikusan érezzétek magatokat és olyan képeket készítsünk, amelyek önmagukban is műalkotások.

Mi is történik pontosan egy kismama fotózáson?

Mint minden portréfotózásom a kismama fotók is a Budapesti fotóztúdiómban készítjük el.  A fotóstúdióm mindennel fel van szerelve amire szükség lehet, van konyha fürdőszoba öltöző és két szoba ami stúdióként használok, rengeteg kismama ruha, kézzel festett háőtterek és egyéb kellékek amik rendelkezésünkre állnak.
A ruhákat itt tudjátok megtekinteni: https://gingerandlimephotography.hu/galeria/7-kismama-ruhak

Ne aggódjatok, ha még soha nem voltatot fotózáson , mert mindenben segítek, a pózokban az ültüzködésben, haj igazítás, kellékek elrendezése stb. Mielött jöttök a fotózásra meg is tudunk beszélni minden ötletet és , hogy ti mit szeretnétek hozni a fotózásra. Meg tudunk beszélni olyan részleteket is, hogy szeretnéd-e megmutatni a pocakodat vagy inkább olyan ruhákat kiegészítőket használjunk amik takarnak.

Kismama fotózást szeretnél befoglalni?

Ha szeretnél kismama fotózást befoglalni vedd fel velem a kapcsolatot: 06 300922061 vagy emailen: info@gingerandlimephotography.hu, de kitültheted weboldalam kapcsolat űrlapját is ITT 

És ha tetszettek ezek a képek képek, amelyeket itt megosztottam, kérlek, menj a Facebook oldalamra ITT és kövesd a munkámat. Itt rendszeresen megosztok példákat fotózásaimról, beleértve a kismama-, újszülött- és gyermekportrékat is.

Remélem, hamarosan látlak!

Szilvia