6-9 hónapos baba fotózás

MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A 9 HÓNAPOS ÜLŐ BABA FOTÓZÁSRÓL

Egyszerűen imádom a babákat, és ők a kedvenc fotózási témám! Nagyon sok lehetőség kínálkozik arra, hogy gyönyörű fényképeket készítsünk növekvő babádról az első évében. Az újszülött fotózás után az egyik mérföldkő a 4. hónap körül van amikor már hason fekve fel tudja magát tolni  és meg is tartja magát  a baba és szemkontaktust teremtve gyönyörű mosolyokkal árasztják el a körülöttük lévőket, majd jön az ülő stádium ami elkezdődhet már 6 hónaposan is kb a 9. hónapig, majd egy évesen már a legtöbb baba megteszi első lépéseit és kapaszkodva szépen megáll egyedül. A baba mérföldkőnek számító portréképeim dokumentálják a babát az újszülött kora és az első születésnapja közötti csodálatos szakaszban. Bár imádok minden korosztályú babát fotózni, be kell vallanom, hogy az ülő baba képek a kedvenceim!

Az ülő baba egy fotózás olyan babák számára, akik segítség nélkül tudnak ülni már. Ezek  a portré fotózások a stúdiómban zajlanak Budapesten a 4. kerületben. Ami miatt ezek a fotózások olyan élvezetesek az, hogy a babák ebben a szakaszban nagyon mosolygóssá, játékossá és kíváncsivá válnak! Így általában nagy mosolyokat és vidám arckifejezéseket kapunk a fotókon.

MIKOR KELL HELYET FOGLALNI ERRE A FOTÓZÁSRA?

Általában a baba hatodik és kilencedik hónapja között jön el az idő az ülő fotók elkészítésére, a legjobb már akkor felvenni velem a kapcsolatot időpontfoglalással kapcsolatban amikor a baba akár imbolyogva, de elkezd megülni magában, de még nem kúszik- mászik. Nincs pontos idő, mivel minden baba kissé eltérő életkorban éri el a mérföldköveket.A fotózás alatt leültethetjük őket a földre vagy különféle kellékekbe, és imádnivaló képeket készíthetünk róluk. Sok szülő a hat hónapos kor körül is szeret fotózásra jönni, mivel ez az első születésnap felét jelenti.

 

KELLÉKEK ÜLŐ BABÁKNAK 

Imádnivaló babaruhák gyűjteményét biztosítom a stúdiómban, ez gyakran megkönnyebbülés azoknak az anyukáknak, akik nem tudják, mit vegyenek babájuknak a fotózásra, de természetesen tudjátok hozni kedvenc darabjaitokat is. Nagyon sok kosár, kis karosszék és sok más kellékem van am it mind tudunk használni.