Karácsonyi mini fotózás időpontok

Karácsonyi mini fotózás Budapesten

Idén is mint mindig Októberben-Novemberben megtartom a karácsonyi stúdió mini fotózásaimat.
Az idén két dekorációval várlak titeket, ey gyönyörő elegáns fehér-arany majd egy nagyon kedves kis színes háttérrel, mindkettőt tudjuk használni a fotózásotok allatt. A ruházat ahogy a blogban szereplő képek mutatják lehet karácsonyi pizsama, kötött ruhák, kis kabát sapka sál, színek a piros, kék, fehér a szines háttérhez,  majd  a fehér háttérhez bézs fehér arany ruhácskák, fiuknak farmer fehér póló vagy ing a legjobb. Nyugodtan küldhettek emailben is képeket a kiválasztott ruhákkal, ha biztosan szeretnértek tudni, hogy menni fog-e a hátterekhez. Maximum 2 váltás ruhát lehet hozni a fotózásra.
A mini fotózás 35.000Ft és 30 perces, készíthetünk családi képeket és gyermek portrékat, testvéres képeket is. 7 db digitális kép van benne a fotózás árában, extra képek 4000Ft/db áron vásárolhatóak meg. 
Kaptok egy online galériát ahova fel lesz töltve az összes kép, körülbelül 19-25 fotó amiből ki tudjátok választani a kedvenceket.
Az elkészült képekből akár papírképeket, faliképeket vagy fotós könyvet is tudtok rendelni ami remek ajándék nagyszülőknek.
A fotó stúdióm Újpesten az Árpád úton található.
Időpontok:
Október 22.-én Szombaton 
Október 23.-án Vasárnap
November 5.-én Szombaton
November 6.-án Vasárnap




A fotózást 10.000Ft-al lehet befoglalni majd 25.000Ft fizetendő amikor jöttök az időpontra
További információért
info@gingerandlimephotography.hu
06300922061