Újszülött baba fotózás Budapesti fotó stúdióban

Újszülött baba fotózás Budapest

Újszülött babák fotózás egy nagyon fontos része a munkásságomnak, egyedi képek készítése egy új és csodás kis élet kezdetéről. A fotózás nagy türelmet és odafigyelést igényel, természetesen tapasztalatot is, de nem választanék más hivatást. Nagyon szeretek kis babákat fotózni, velük együtt dolgozni, rengeteg pozitívummal jár a fotózás a szülőknek is, nem csak mert átveszem a babát egy pár órára és ti pihenni tudtok addig, de nagyon jókat szoktunk beszélgetni és élvezni a fotózás pillanatait, a kicsi baba szépségét és a sokszor előforduló vicces kis grimaszokat :-)

A fotózás körülbelül 3 órát vesz igénybe, ennyi idő szükséges ahhoz, hogy kapkodás nélkül kényelmesen a babához alkalmazkodva gyönyörűséges képeket készítsünk. A fotózás keretében mindenféleképpen tudunk készíteni családi képeket, tesós képeket vagy akár kedvenc háziállatotokat is tudjátok hozni. A stúdióm Budapesten a 4. kerületben található, 
1042 Budapest árpád út 54, 1.emelet 24. a parkolás ingyenes a stúdió körül.

A fotózásra meg tudjuk beszélni a kellékeket és a színeket is, mikor megérkeztek már minden elő lesz készítve, hogy ezzel ne töltsünk időt. Tis is hozhattok első kis baba játékokat, takarót  bármit amit úgy gondoltok, hogy szeretnétek megörökíteni a fotókon, szívesen fogadom javaslataitokat. 


A fotózást legjobb 5-14 nap közötti babákkal megvalósítani, de ha kifutottatok ebből az időböl semmi gond, mert nagy tapasztalatom van akár 2 hónapos babákkal is. 


Újszülött fotózás galéria ITT
Újszülött fotózás  árak ITT
Újszülött fotózással kapcsolatban vedd fel velem a kapcsolat  ITT
info@gingerandlimephotography.hu

06300922061
Szilvia