Újszülött fotózás workshop és magánoktatás

Újszülött workshop és magánoktatás Budapest.

Újszülött fotózás kérdés nélkül rengeteg gyakorlást igényel, sokan úgy döntenek ezért, hogy elmennek magánoktatásra vagy workshopra.  Tanulóim mondták, hogy a workshopon látott dolgok nagyon elő fogja segíteni az ő fejlődésüket és jövöbeli munkáikat, fotózásaikat.. Ezzel teljesen egyetértek, az oktatások folyamán olyan dolgokat látunk és tanulunk amire magunktól lehet, hogy sokkal hosszabb idő alatt jöttünk volna rá, továbbá jó látni és bizonyosságot nyerni a baba pózok terén és, hogy hogyan tudunk biztonságosan és hatékonyan dolgozni újszülöttekkel. Én több mint 10 éves gyakorlattal rendelkezem, több száz babát fotóztam már, imádom az újszülött fotózásokat, mindig olyan csendes és harmonikus, fotózni a kis csecsemőket és majdhogynem az első emlékeket megörökíteni, ez egy fantasztikus érzés és, hálás vagyok minden nap, hogy ez megadatott nekem.

A workshop/magánoktatás egy egész napos program, maximum 3 fővel szoktam dolgozni, így biztosan jut időm minden kérdésre és mindenki be tudja fotózni a pózokat is. Felépítettem egy munkafolyamatot amivel mindent át tudunk venni részletesen és ki is tudjuk próbálni. A stúdiómban 4 db gyakorló babám van amiket nagyon jól tudunk használni wrap-oláshoz és különféle pózok elsajátításához, befotózásához majd attól függően melyik oktatást választjátok a délutánokat egy igazi baba társaságában töltjük és amit délelőtt átvettünk megpróbáljuk megvalósítani a kis baba modellünkkel. 
Több információ workshopokról ITT
Több információ magánoktatásokról ITT

Online újszülött workshop nevű oktatásom is elérhető,, aki szeret otthon tanulni és gyakorolni ez egy nagyon szuper megoldás lehet . Az oktatóanyag közel 7 órás, és több részből áll. Van benne oktatóbabás és élő babás fotózás is, kellékek használata, wrap technikák és minden ami fontos az elinduláshoz ezen a területen.
A workshop megvásárolható ITT

 

A képeket amiket készítünk természetesen ti is tudjátok használni a portfóliótokban. A résztvevők kapnak egy kis meglepi ajándékcsomagot és az általam készített digitális hátterekből is továbbá egy majdnem 20 oldalas újszülött fotózás kézikönyvet amit én készítettem, ebben minden póz és hasznos információ benne van amit bármikor át tudtok nézni. Mindenki kap egy videót a két alap wrap technikáról is, így otthon is tudjátok gyakorolni majd,  továbbá egy három oldalas magazint, hogy hogyan fotózzunk újszülötteket biztonságosan, majd még egy kis füzetecskét egy újszülött fotózás bevásárlólistával kezdőknek és egy két oldalas információs segítséget amit a szülőknek szoktam átküldeni fotózás elött, hogy, hogyan készüljenek a fotózásra. Természetesen minden tanulóm kap egy szépséges oklevelet is :-)

Újszülött fotózás workshop Budapest

Ilyen képeket készítettünk workshopjaimon, egy pár diákom elküldte kedvenc képét amit a tanítás allatt készített és otthon megretusált.
Fogadjátok őket szeretettel.
Ezeket a fotókat Méhész István készítette magánoktatás keretében
Facebook elérhetőség: Mephoto
Instagram: Mephotowien

 

 
Ezeket a képeket Huszai Tünde készítette