Stúdió glamour fotózás Budapesten

Önbizalom növelő fotózás hölgyeknek

Biztos vagyok benne, hogy hallottál már a „Boudoir fotózásról” azaz Glamour fotózásról de mi is az a glamour fotózás? 

Glamour fotózás alkalmából felvehetünk feszes, akár szexi ruhákat, fehérneműket, olyan dolgokat amik kihozzásk a formánkat és nőiességünket. Ebben a blogban 5 olyan alkalmat sorolok fel amikor egy önbecsülésnövelő fotózás elkerülhetetlen. A fotózás maga nagyon vidám és izgalmas, pár órát vesz igénybe a smink és haj elkészítésével egybevéve.

1. AJÁNDÉK A FÉRJEDNEK/BARÁTODNAK/A NAGY Ő-NEK!

Képzeld el a párod arckifejezését mikor meglátja a rólad készült hihetetlen nőies, szexi és vidám fotókat gyönyörű premium nyomtatásban vagy egy fotóalbumban, tele érzéki képekkel arról, akit szeret! Párod gyönyörűnek lát minden nap, akkor is, ha frizurád nem tökéletes és otthoni kényelmes ruhában vagy, ezért mutasd meg neki, milyen dögös vagy szép elegáns ruhákban és dögös fehérneműkben és professzionális sminkben! Lehet, hogy ez egy olyan oldal, amelyet soha nem látott!

2. A LEGJOBB ESKÜVŐ ELŐTT AJÁNDÉK

Az elmúlt hónapokban bőrápoló kúrán voltál, és kihagytad a fánkokat, édességeket, hogy biztosan a legjobban nézz ki az esküvőd napján. Mutasd be a kemény munkádat, és dokumentálj egy ilyen fontos időszakot az életedben, majd az esküvő előtt (talán az esküvő előtti este) csúsztassd be a párna alá a képeidból készült albumot :-) Párod biztos imádni fogja a meglepetést.

3. LÁNYBÚCSÚRA

Legyen lányok napja! Válasszd ki néhányat legjobb barátnődet, és foglaljatok be együtt egy ilyen remek fotózást és programot! A legtöbb Glamour fotós különleges lánybúcsús kollekciókat kínál, amelyekben egy nap kényeztetés, étel, bor, smink haj és minden hölgy a fényképező előtt töltheti idejét! 

4. ÜNNEPELJ MÉRFÖLDKÖVET

Évforduló közeleg, különleges születésnapod van, vagy éppen megérdemelt előléptetést szerzeztél? Miért ne dokumentálnád örömteli módon ezt az időszakot az életedben? Nemcsak gyönyörű portrékat készíthet majd rólad, de ha megnézed őket, eszedbe jut, milyen csodálatos volt ez az időszak az életedben! Ünnepeld meg!

5. CSAK MERT… SZERETED MAGAD!

Mint mondtam, csak neked kell tudnod a „miért”-jét a fotózásnak. Csinálj egy sorozatot magadnak, csak azért mert szereted magad és megérdemled!
A fotózás 75.000Ft , tartalmazza a smink és frizurát és 15 retusált high resolution képet pendrive-on
A stúdiómban lévő ruhákból és anyagokból is tudsz válogatni a fotózásodra, továbbá nagyon sok fine art kézzel festett hátterem is van
A ruhákat ITT tudod megtekinteni (ezek a ruhák elasztikusak így nem csak kismamáknak vannak)
Több információ: info@gingerandlimephotography.hu
Smink: http://www.lelekpuder.hu/