Kismama fotózás anyagok használatával

Kismama fotózás oktatás Budapest

Ebben a blogban megmutatom 3 egyszerű módját anyagok használatának fotózásainkhoz, ezek lehetnek kismama vagy Anya és Én fotózások is.
Anyagok használata izgalmas és a megfelelő technikával nagyon változatossá tudjuk tenni ruhatárunkat, fotózásainkat. Anyagokat bárhol be tudunk szerezni és rengeteg színből lehet válogatni, Beszerezhetünk elasztikus anyagokat, csipke anyagokat, átlátszó anyagokat vagy akár pamut anyagokat, bármit amit úgy gondolunk, hogy jól fog kinézni és szép az esése vagy a tartása. Én elasztikus anyagokból kb. 2 métert szoktam venni (nyúlós anyag amibe betkerem anyukát), muszlin anyagokból 4 métert (lágy esésű anyag amit nagyon jól tudunk használni amikor dobálni szeretnénk az anyagot és hullámokat kreálni anyuka köré), tüll anyagokból akár 10 métert is szoktam venni, dekorálásra is fantasztikusan jók. 

A kreativitásunknak semmi sem szabhat határt anyagok használatával, rengeteg variáció van amihez nem kell varrni szabni, csak ide oda tűrögetni és formázni az anyagot. 

Anyagokat nagyon elegánsan tudunk használni, tőlünk függ mit akarunk kihozni a képből, többet takarjanak, vagy  többet mutassanak.
Ezt természetesen megbízóink igényéhez kell igazítani.

Ne féljünk megmutatni megbízóinknak a rendelkezésre álló ruháink mellett az anyagokat is és, hogy milyen szuper dolgokat lehet belőlük kreálni, nagyon sok leendő anyuka úgy jött hozzám fotózásra, hogy egy ruhát választottak a többi anyag volt mert nagyon sok dolgot tudnunk velük csinálni amit mondjuk a ruhával nem.
 Egész napos intenzív kismama workshopokat és magánoktatásokat is tartok  amire ITT tudtok jelentkezni a lap alján.

Itt lenne a videóm, talán kicsit hosszú lett, de fogadjátok seretettel.

Készítettem még egy videót: Hogyan készítsünk tüll ruhát fotózáshoz

info@gingerandlimephotography.hu

06300922061
Szilvia