Kezdő újszülött baba fotózás Budapesten

Kezdő Újszülött workshop oktató babákkal 2022. Február. 5. Szombat
Reggel 8-tól este 18-ig tart

60.000FT/Fő
(maximum 5 fő)

Szeretnél újszülötteket fotózni, de nem tudod hogyan kezdjél hozzá? Akkor ez a tanfolyam neked szól.

Tölts egy teljes napot stúdiómban fényképezőgéped és oktatóbabáim társaságában és megtanítalak az újszülött fotózás alapjaira, baba biztonságra, stúdió lámpák használatára, szinek kombinálására, kellékek előkészítésére, a biztonságos pózok menetére, wrap technikákra. Neked mint kezdő újszülött fotósnak ezek nagyon fontosak a vállalkozásodhoz, hogy kis megbízóidat magabiztosan és biztonságosan tudjad majd fotózni saját stúdiódban. Az oktató babákon lehet gyakorolni egész nap anélkül, hogy meg kellene állnunk etetni vagy pelust cserélni, újra és újra át tudjuk venni a mozdulatokat vagy azokat a dolgokat amik nehézséget okoznak. Ezekkel a babákkal tudjátok fejleszteni készségeiteket majd innen tovább lehet lépni a magánoktatásra, ahol egy újszülött babát tudsz majd velem együtt fotózni és már a megtanult mozdulatokat biztonságosan tudjuk alkalmazni.


Bővebben:

Újszülöttek fotózása egy csodállatos hivatás, de ez bizony sok gyakorlást és szaktudást is igényel. 
Az elsődleges cél mindig, hogy a baba jól érezze magát a fotózás alatt és ennek sok módja és trükkje van, hogy, hogyan érhetjük el.
Nagyon fontos továbbá tudni, a helyes pózokat, wrap technikákat, kellékek használatát. Ezeket úgy kell alkalmaznunk, hogy a baba kényelme és biztonsága legyen mindig az elsődleges szempont. Ezek mellett természetesen meg kell tanulni a helyes megvilágításokat és fotózási szögeket is, tehát aki most indul neki az újszülöttek fotózásának lehet úgy érzi, húha, de mennyi mindenre kell egyszerre figyelni.
Pontosan ezért hoztam létre ezt a workshop-ot, mert oktató babákon tudunk gyakorolni és megtanulni az alapokat. Minden résztvevő kap egy gyakorló babát egy mini babzsákot, wrap ot és együtt átvesszük a pózolás alapjait, wrap technikákat, kellékek előkészítését és eközben ezeket mind be is fotózzuk tehát munka közben lépésről lépésre megtanuljuk, hogy hogyan fotózzunk újszülötteket. 
Ezt a workshop-ot azoknak ajánlom akik most indulnak neki az újszülött fotózásnak, vagy csak kiváncsiak, hogy menne-e nekik, vagy már fotóztak egy-két babát, de úgy érzik, hogy valami hiányzik. 
A workshop reggel 8-kor kezdődik és este 18-kor végződik tehát egy teljes napot fotózással töltünk.
Ebédszünet 13-14-ig , hozzatok magatokkal ételt, kávé, tea üdítő, kekszek, rágnivalók lesznek a stúdióban. Hűtő és mikrohullámű sütő, vízforraló van a stódióban.
Összeállítottam egy majdnem 20 oldalas újszülött fotózás kézikönyvet amit minden résztvevő haza is vihet. Ebből fogunk tanulni és lépésről lépésre átvenni és gyakorolni a leírtakat. Továbbá kaptokk egy Oklevelet a tanfolyam elvégzéséről is.
A workshop 60.000Ft-ba kerül és maximum 5 fő tud rajta részt venni.
Workshop időpontja: 2022 Február 5.-e Szombat.
Workshop helyszíne a stúdióm, ami a 4 kerületben található
1042 Budapest Árpád út 54 I.emelet 24  Parkolás ingyenes a környező utcákban, de van fizetős parkoló is nem meszze ami 900Ft egy napra, ha az megfelelőbb.
Jelentkezni emailen keresztül lehet it a Kapcsolat oldalamon keresztül

Program:

-Érkezés 8 órától
-8.30-tól 13 ig a babzsákon való pózolást fogjuk végig venni és hogyan tehetjük változatosabbá babzsákos fotóinkat kellékekkel, továbbá átvesszük a fotózási szögeket és lámpabeállításokat.
-13-14 óráig ebédszünet
-14-17 óráig gyakoroljuk a baba betekerését, wrap technikákat, és a kellékek előkészítését, mint kis ágyak, vödrök, tálak,
 majd ezeket be is fotózzuk az oktató babáink segítségével.
-17-18 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk

 

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memóriakártya, elemek, töltők, 35mm-es vagy 50mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm). Hozzatok továbbá jegyzet füzetet is, hogy le tudjátok írni a hallottakat.

Szilvia