Kezdő újszülött baba fotózás Budapesten

Kezdő Újszülött workshop oktató babákkal 
Reggel 8-tól este 18-ig tart

2022 Február 05 Szombat  BETELT
2022 Február 19 Szombat  BETELT
2022 Március  26 Szombat  BETELT
2022 Május 28 Szombat 
BETELT
2022 Szeptember 4 Vasárnap  BETELT
2022 December 3 Szombat  BETELT

 


79.000FT/Fő
(maximum 3 fő)

Szeretnél újszülötteket fotózni, de nem tudod hogyan kezdjél hozzá? Akkor ez a tanfolyam neked szól.

Tölts egy teljes napot stúdiómban fényképezőgéped és oktatóbabáim társaságában és megtanítalak az újszülött fotózás alapjaira, baba biztonságra, stúdió lámpák használatára, szinek kombinálására, kellékek előkészítésére, a biztonságos pózok menetére, wrap technikákra. Neked mint kezdő újszülött fotósnak ezek nagyon fontosak a vállalkozásodhoz, hogy kis megbízóidat magabiztosan és biztonságosan tudjad majd fotózni saját stúdiódban. Az oktató babákon lehet gyakorolni egész nap anélkül, hogy meg kellene állnunk etetni vagy pelust cserélni, újra és újra át tudjuk venni a mozdulatokat vagy azokat a dolgokat amik nehézséget okoznak. Ezekkel a babákkal tudjátok fejleszteni készségeiteket majd innen tovább lehet lépni a magánoktatásra, ahol egy újszülött babát tudsz majd velem együtt fotózni és már a megtanult mozdulatokat biztonságosan tudjuk alkalmazni.
A résztvevők kapnak egy kis meglepi ajándékcsomagot és az általam készített digitális hátterekből is továbbá egy majdnem 20 oldalas újszülött fotózás kézikönyvet amit én készítettem, ebben minden póz és hasznos információ benne van amit bármikor át tudtok nézni. Mindenki kap egy videót a két alap wrap technikáról is, így otthon is tudkjátok gyakorolni majd,  továbbá egy három oldalas újszülött fotózás bevásárlólistát majd egy két oldalas információs segitséget amit a szülőknek szoktam átküldeni fotózás elött, hogy, hogyan készüljenek a fotózásra. Természetesen minden tanulóm kap egy szépséges oklevelet is :-)


Bővebben:

Újszülöttek fotózása egy csodállatos hivatás, de ez bizony sok gyakorlást és szaktudást is igényel. 
Az elsődleges cél mindig, hogy a baba jól érezze magát a fotózás alatt és ennek sok módja és trükkje van, hogy, hogyan érhetjük el.
Nagyon fontos továbbá tudni, a helyes pózokat, wrap technikákat, kellékek használatát. Ezeket úgy kell alkalmaznunk, hogy a baba kényelme és biztonsága legyen mindig az elsődleges szempont. Ezek mellett természetesen meg kell tanulni a helyes megvilágításokat és fotózási szögeket is, tehát aki most indul neki az újszülöttek fotózásának lehet úgy érzi, húha, de mennyi mindenre kell egyszerre figyelni.
Pontosan ezért hoztam létre ezt a workshop-ot, mert oktató babákon tudunk gyakorolni és megtanulni az alapokat. Minden résztvevő kap egy gyakorló babát egy mini babzsákot, wrap ot és együtt átvesszük a pózolás alapjait, wrap technikákat, kellékek előkészítését és eközben ezeket mind be is fotózzuk tehát munka közben lépésről lépésre megtanuljuk, hogy hogyan fotózzunk újszülötteket. 
Ezt a workshop-ot azoknak ajánlom akik most indulnak neki az újszülött fotózásnak, vagy csak kiváncsiak, hogy menne-e nekik, vagy már fotóztak egy-két babát, de úgy érzik, hogy valami hiányzik. 
A workshop reggel 8-kor kezdődik és este 18-kor végződik tehát egy teljes napot fotózással töltünk.
Ebédszünet 13-14-ig , hozzatok magatokkal ételt, kávé, tea üdítő, kekszek, rágnivalók lesznek a stúdióban. Hűtő és mikrohullámű sütő, vízforraló van a stódióban.
Összeállítottam egy majdnem 20 oldalas újszülött fotózás kézikönyvet amit minden résztvevő haza is vihet. Ebből fogunk tanulni és lépésről lépésre átvenni és gyakorolni a leírtakat. Továbbá kaptok egy Oklevelet is a tanfolyam elvégzéséről.
A workshop 69.000Ft-ba kerül és maximum 3 fő tud rajta részt venni.
Workshop helyszíne a stúdióm, ami a 4 kerületben található
1042 Budapest Árpád út 54 I.emelet 24  Parkolás ingyenes a környező utcákban, de van fizetős parkoló is nem meszze ami 1100Ft egy napra, ha az megfelelőbb.
Jelentkezni emailen keresztül lehet it a Kapcsolat oldalamon keresztül

Program:

-Érkezés 8 órától
-8.30-tól 13 ig a babzsákon való pózolást fogjuk végig venni és hogyan tehetjük változatosabbá babzsákos fotóinkat kellékekkel, továbbá átvesszük a fotózási szögeket és lámpabeállításokat.
-13-14 óráig ebédszünet
-14-17 óráig gyakoroljuk a baba betekerését, wrap technikákat, és a kellékek előkészítését, mint kis ágyak, vödrök, tálak,
 majd ezeket be is fotózzuk az oktató babáink segítségével.
-17-18 óráig átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, felelevenítjük a legfontosabb dolgokat amiket aznap tanultunk

 

Amit hozni kell magaddal: fényképezőgép amit manuál módban tudsz használni, memóriakártya, elemek, töltők, 35mm-es vagy 50mm-es objektív vagy zoom objektív (az én kedvencem a 24-70mm). Hozzatok továbbá jegyzet füzetet is, hogy le tudjátok írni a hallottakat.

Szilvia

Tanulóim mondták az oktatásról:

"Látszik hogy mekkora tapasztalat van a hátad mögött és aminek különösen örültem, hogy tényleg szeretnél beletenni minden infót ebbe a "kis" idöbe. Fejben meg van már egy séma, plusz a füzet amin te végigmész. Nem ugrálsz jobbra-balra. Szépen szisztematikusan felépitett oktatás. Amikor oda kerültünk, hogy az adott feladatról készítsünk fotót, te először megmutattad, hogy te hogy szoktad. És utána hagytál minket érvényesülni és megbeszélted mi a baj. Nincs olyan érzésem a szombati nap után, hogy ne mernék belevágni egy fotózásba. Ugy érzem, hogy te tényleg mindent megtettél azért, hogy mi megtanuljuk. Nem akartál eltitkolni szakmai dolgokat. ( Vannak akik megteszik ) Te tényleg mindent is megtettél, hogy egy olyan alapszintű tudást átadj amivel már magabiztosan eltudjunk indulni. Az alapok után már a gyakorlat hozza majd a többit 🙂 Mindenki megpróbált minden infót kiszedni belőled, de nem éreztem, hogy ez neked terhes lenne, hanem minden kérdésre szivesen válaszoltál. Összességében én nagyon örülök, hogy jelentkeztem és elmentem hozzád. Sok dologot "hoztam" el magammal 🙂 És tényleg remélem hogy fugunk még találkozni és tudok majd még tőled tanulni 🙂 Még egyszer köszönöm 🙂"

"A hétvégén részt vettem egy zseniális oktatáson, ahol új, és hasznos ismeretekre tettem szert. Számomra ez egy új világ, de már most nagyon tetszik. 🙂 Hálásan köszönöm Szilvinek ezt a csodás napot, és hogy beavatott az újszülött fotózás rejtelmeibe! 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom! Vidám, laza, lelkiismeretes, és végtelenül profi! 📸"

"Szia, nagyon köszönöm a mai oktatást. Ilyen igényes, és profi workshopon még nem jártam. Nagyon örülök, hogy lehetősébgem volt nálad tanulni! 🙂"