Fine art kismama fotózás Budapest

Fine art kismama portré fotózás Budapest

Fine art kismama portréim azoknak a kismamáknak szólnak, akik szeretnének szép, tartós emléket terhességükről és családjukról.

Minden kismama gyönyörű és aki a fotózás mellet dönt az igazán nagyszerű élményben részesülhet. A kismama fotózásra lehet, hogy életünkben csak egyszer van lehetőségünk, soha nem fogod megbánni ezt a döntést, mert a várandóság egyedülálló. Ezeket a pillanatokat nem lehet visszakapni, ha egyszer elmúltak. Gyönyörű változások mennek végben a testedben. Az új élet csodáját  hordozod magadban és ezáltal, ha nem is érzed mindig úgy, de ragyogsz!  Nagy megtiszteltetés számomra mikor anyukák megkeresnek ezen csodás pillanatok megörökítésével, stúdióm teljesen felszerelt kézzel festett hátterekkel, kellékekkel, ruhákkal, akár sminkest is tudunk hívni és van kis játszósarkom gyerekeknek, ha ők is részt vesznek a fotózásban.

A a képeket a legjobb 26-34.- hét közötti időszakban elkészíteni, mert ekkor már szép gömbölyű a baba pocak, de ez mindig attól is függ, hogy hogyan érzi magát a leendő anyuka, és attól, hogy a terhesség melyik szakaszát szeretné megörökíteni. Az utolsó hetekben már lehet fáradtabbnak érezzük magunkat és a mozgás is korlátozottabb. Természetesen minden terhesség más, ezért mindig azt javaslom, hogy akkora ütemezzük a fotózást amikor a legjobban érzed magad.

Szolgáltatásaimat minden igényre terveztem, függetlenül attól, hogy egyedül szeretnél részt venni vagy pároddal gyermekeddel szeretnél fotózkodni. Stúdióm tágas ahol mindenki kényelmesen lehet a fotózás végéig.  A kismama ragyogását elragadó stúdióvilágítással örökítjük meg vagy akár természetes fény használatával.  
Bátran forduljatok hozzám további kérdésekkel, szívesen végigvezetlek a fotózás menetén.
Szilvia