Karácsonyi szabadtéri fotózás Karácsonyfa farmon Pest megyében

Imádom a szabadtéri karácsonyi fotózások hangulatát, a fenyőfákat a tájképet, ezért idén is lehet ilyen fotózásokat foglalni nálam.
A fotózáson bárki részt vehet aki szeretne, az egész család, kis szőrös kedvenceink, nagyszülők, vagy csak gyermekeink.
Kosdon, Váctól nem messze van az a kis karácsonyfa farm aminek hangulata magával ragadott, ide invitálok meg mindenkit egy karácsonyi hangulatú fotózásra.
A fotózás keretében készíthetünk nagyon vidám karácsonyfadíszitős családi vagy akár egyéni portrékat is. Én és a kislányom meg a kis kutyusunk kipróbáltuk és nagyon tetszenek a képek. A legjobban a karácsonyfadíszítős képek tetszenek, mert a díszek amiket használtunk már nagyon régóta megvannak, mindegyiknek van egy kis története, örök darabok a karácsonyfánkon. Akik részt vesznek a fotózáson nyugodtan hozzanak díszeket amik nem csak szépek , de van egy kis történetük és így a képek még személyre szólóbbak lesznek.
A fotózásokat már most el lehet kezdeni Novemberre befoglalni, kérlek írjatok, hogy milyen időpontok lennének nektek jók és meg tudjuk beszélni a részleteket.
A fotózások 45 percesek maximum egy órásak lennének, karácsonyi öltözetben érkezzetek, kicsit gyalogolni kell a helyszínre ezért kényelmes cipő ajánlott. A ruhatár kiválasztásában tudok én is segíteni nyugodtan szóljatok.
A fotózás ára 39.000Ft és 10 retusált képet tartalmazza, a képeket ti tudjátok majd kiválasztani kb 25 fotóból majd digitális formában , wetransferen keresztül tudjátok letölteni a nagy felbontású high resolution képeket körülbelül 10 nappal a fotózás után. Ha extra képeket szeretnétek annak 5000Ft darapja 
Ezek a fotózások csak Novemberben lesznek foglalhatóak, hogy mindenféleképpen készen legyenek a képek karácsonyra.
Bövebb információért és foglalásért írjatok a info@gingerandlimephotography.hu emailcímre vagy hívjatok a 
06300922061-es telefonszámon
Szilvia