Első szülinapos baba fotózások Budapesten

Első szülinapos baba fotózások Budapesten

Az első szülinap megérdemel egy nagy ünneplést. Mostanában a tortamaszatolós fotózások egyre több hódolóra tesznek szert, bevallom én is nagyon szeretem, hogy egy szabadabb, viccesebb formában tudjuk megünnepelni gyermekünk első szülinapját.
Ezt a blogot azért készítettem, hogy megmutassam nálam hogyan történik egy ilyen fotózás. 
A szülianpi fotózást egy 15-20 perces fotózással szeretem kezdeni ahol szépen felöltözve nem maszatosan, kellékek használatával, elkészítjük a hivatalos szülinapi portrékat, ekkor csinálhatunk családi képet is, majd kezdődhet a tortamaszatolás amit már az előre megbeszélt háttérrel készítünk el, majd a végén egy mini fürdő van amikor buborékokat fújunk, pancsolunk, és általában ez a kedvence a kicsiknek. Maga a fotózás maximum 1,5 óra, attól függ milyen hangulatban van a kis szülinapos.
A tapasztalatom, hogy a fotózást legjobb a reggeli szundítás utánra időzíteni akkor a legvidámabbak és kipihentebbek a gyerekek, délutánra már elfáradnak.
A fotózás után haza is lehet vinni a tortát, általában nagyon kis részt esznek meg belőle a kicsik, aki viszont nem szeretne tortával ünnepelni, meg lehet tervezni a fotózást csak gyümölcsök használatával, vagy bármi mással amit a baba nagyon szeret.
A képek mutatják a teljes fotózást, itt egy kis hajós kapitányt fotóztam, nagyon illett hozzá a háttér és a színek.