Stúdió újszülött fotózás Budapesten

Újszülött fotózás Budapesti stúdióban

 Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkező és képzett Újszülött és babafotós vagyok, szakterületem a babák minimális mozgatással járó nagyon kényelmes pózok alkalmazása és fényképezése. Az újszülött babák egyszerűen gyönyörűek, tökéletesek és apróak és ez az időszak csak nagyon rövid ideig marad így, ez a varázslatos életszakasz egy szempillantás alatt elmúlik ezért az újszülött fotókat a születés utáni első 14 napban szoktuk elkészíteni. Ez idő alatt a csecsemők mélyebben alszanak, és könnyebben gömbölyödnek imádnivaló pózokba. Az időzítés azonban tényleg rajtad és a babádon múlik, ha úgy érzed kicsit késöbb szeretnéd a fotózást, újszülötteket akér 5-6 hetes korig is nagy sikerrel lehet fotózni.

Fotó stúdióm Budapesten a 4. kerületben az Árpád utca 54-ben található, könnyen megközelíthető metróval, buszokkal és autóval is. A stúdió körül ingyenes a parkolás is. A stúdióm mindennel fel van szerelve ami a fotózáshoz szükséges, hátterek, kellékek, kiegészítők stb. Meg tudjuk beszélni a színeket és kellékeket is a fotózás elött, mire megérkeztek minden elő lesz készítve. 
Itt még megjegyezném, hogy megvan a Covid védettségi kártyám is, de ettől függetlenül én maszkban és kesztyűben dolgozom továbbra is.

Ha bármi kérdésed lenne újszülött fotózással kapcsolatban bátran fordulj hozzám, és át tudjuk beszélni az ötleteket. Minden fotózásra külön felkészülök, mert minden baba más és az igények, színek is mások, a fotózás keretén belül tudunk továbbá családi és kistesós képeket készíteni, ami benne van árban.

info@gingerandlimephotography.hu

06300922061

Szilvia