Lifestyle , szabadtéri családi fotózások

Lifestyle, szabadtéri fotózások Pest megyében

 

Családi fotózások a szabadban mindig olyan izgalmasak. Gyerekek élvezhetik a természetet, a szülőkkel együtt töltött pillanatokat, önfeledt nevetgéléseket, futkározásokat. Ezek a képek olyan igaziak, boldogok, tükrözik a család rezgését, mozdulatait. 
Sokan szokták kérdezni melyik családi fotózás jobb a stúdió vagy a lifestyle? Az igazat megvallva én mindkettőt egyformán imádom, a stúdióban is tudunk nevetgélni, de mégis formálisabb képek születnek, a stúdió fotók, szépen megvilágítva, ruhák tökéletesen összeválogatva, megigazítva, mindenki a fényképezőbe néz és általában mosolyog. Bevallom, én is csinálok ilyen képeket magunkról és nagyon jó érzést vált ki belőlem mikor ránézek, olyan igazán szépek vagyunk rajta, csináltattam is belőle egy hatalmas fine art fali képet és az előszobában lóg, hogy amikor hazaérkezünk mindannyian láthassuk. Viszont rengetek kép van elhelyezve a házban képkeretekben amik csak rólunk szólnak, természetesek, vidámak és tükrözik a tulajdonságainkat, szokásainkat. Mikor rájuk nézek mindig eszembe jut, hogy igen ez tényleg a kislányom vagy a férjem és úgy örülök, hogy ezek a pillanatok meg lettek örökítve.
Itt még megemlíteném, hogy a stúdió fotókat akár délelött is meg tudjuk csinálni, viszont szabadtéri fotóknál az időjáráshoz kell igazodnunk, ezek a képek Júniusban készültek nagy melegben és ilyenkor csak este 6 után tudunk fotózni, a fényviszonyok miatt is. Összel ez korábbi órákban is megvalósítható.
Ezt nektek kell eldönteni milyen képeket szeretnétek inkább és abból kiindulva meg lehet tervezni akár egy stúdió vagy egy szabadtéri családi fotózást.