Keresztelő Fotózás

Keresztelő fotózás Budapesten és környékén

 

A keresztelő nagyon fontos esemény egy család és gyermekük életében, megörőkítése fontos feladat. 
Nagyon meghitt ceremónia amit több év tapasztalattal és diszkrécióval végzek, nagyon örülök mikor felkérést kapok ilyen események dokumentálására és ezzel én is a részese lehetek. Már többféle ceremóniát fotóztam, mindig eggyütt möködök a szülőkkel és a ceremoniát végző pappal is. A keresztelő elött szeretek mindent letisztázni, mert minden tiszteletesnek és egyháznak külön szokásaik ls szabályaik vannak, ezek figyelembe vételével készülök föl a fotózásra és pakolom be a lencséimet és eszközeimet is.

A szertartást követően elengedhetetlen a családi fotózás, különféle csoportképek készítése, hiszen a keresztelő egyben családi esemény is, már előre meg is tudunk beszélni egy csoport kép listát, hogy senki ne maradjon ki, a családi fotózást meg tudjuk tenni a templomban van akár a templom kertjében vagy bejáratánaál is, ez időjárástól is függ.

Nagyon sokan egy kis ünnepséget is szoktak keresztelő után szervezni amit megint csak érdemes megörőkíteni, amikor gyerekek önfeledten játszanak, családtagok nevedgélnek, olykor táncolnak is. Szívesen maradok ha szeretnétek képeket.
A keresztelőröl lehet fotós könyvet készíteni ami egy örök emlék és egy nagyon jó ajándék is nagyszülőknek keresztszülőknek.

Egy keresztelő fotózásból 70-250 fotó is készül amit Pendrive-on színes és fekete-fehér változatban is átadok 2 héttel a ceremónia után, a képek restaurálva is vannak.
További információ
Csoma Szilvia 
06205267321
info@gingerandlimephotography.hu