Lifestyle kismama fotózás az otthonodban

Lifestyle kismama fotózás Budapest, Pest megye és Magyarország egész területén

Lifestyle kismama és újszülött fotózások egész Magyarország területén elérhetők, Nagyon szívesen elutazok hozzátok , hogy az otthonotokban elkészítsük ezeket az igen fontos fotókat.
Mind a várandóság és egy új élet születése ünneplésre ad okot, ezeket a pillanatokat fotókkal tudjuk a legjobban megörökíteni.
Lifestyle fotózások nagyon kényelmesek és szívhez szólóak, mert az otthonotokban, kertetekben történik. Fotókat készíthetünk szeretteinkkel, háziállatainkkal is. Mivel ez a fotózás nagyon speciális és az a körülbelül 3 óra amit együtt töltünk, fotózunk, tele lesz olyan emlékekkel képekkel ami mindig a szívetek csücske lesz, ezért én minden képet odaadok , nincsenek külön csomagok, hanem egy ár van amiben minden benne van. Egy ilyen fotózás keretében nagyon sok képet készítek, dokumentálom a napotokat, kapcsolatotokat.


Kismama fotózás az otthonodban

Ruhákat kellékeket tudok vinni a megbeszéltek alapján, amit ki tudtok választani a weboldalamon a kismama ruha galériából. A legjobb, hogy az egész fotózást teljesen az igényetekhez tudjuk igazítani.
A fotózás lehet 2-3 óra hosszú, elég időt biztosítva ruhaváltásokra lazításra is, továbbá ha igény van rá szívesen készítek fotókat a baba szobáról is.
A fotózásból általában 60-100 fotó készül amiket megretusálok és megkapjátok pendriveon a fotózást követő két hétben, mindegyik fotó fekete fehér változatban is átadásra kerül.

Lifestyle kismama fotózás otthon

Lifestyle kismama fotózás ára 115.000Ft
- Tartalmazza az összes megretusált képet pendrive-on (60-100 kép)
   a képek fekete-fehér változatban is átadásra kerülnek
- Tartalmazza  a családi képeket
- Tartalmazza a kellékeket, ruhákat

A ruhákat megtekintheted ITT

Kapcsolatfelvétel ITT

06300922061
Szilvia