Lifestyle újszülött baba fotózás

Lifestyle újszülött fotózás Budapest, Pest megye

A lifestyle újszülött fotózás nagyon különbözik a stúdió / pózolt újszülött fotózástól. Ez egy nyugodtabb, meghittebb fotózás ami egyszerűségre a környezet hű ábrázolására összpontosít, mindezt természetes fény és minimális kellékhasználattal. A fotózás az otthonotokban történik, ami sokaknak egy nagyon kényelmes megoldás. Ez a blogbejegyzés kiemeli, hogy mire lehet számítani, amikor eldöntöttük, hogy lifestyle fotózást szeretnénk. Most megválaszolom mindazon kérdéseket amik ezzel kapcsolatban felmerülhetnek.

lifestyle baba fotózás

Van-e életkorhatár a lifestyle újszülött fotózásához?

 

Ez nagyon attól függ, hogy milyen képeket szeretnétek. Ha nagyon pici új babádról szeretnél alvó képeket, és arról, ahogy kinézett születés után, akkor a legjobb, ha az első 6-16 napon belül megszervezzük a fotózást. Ha olyan képeket szeretnél ahol csecsemő már éberebb, mosolyog, több a szemkontaktus akkor az első három hónapban bármikor sor kerülhet a fotózásra.

Mit vegyünk fel? Mit viseljen a baba?

Én személy szerint mindig semlegeset színeket ajánlok, és hogy KÉNYELMES legyen. Szeretem a, fehéreket, szürkéket, pasztell színeket és az egyszerűséget, amikor lifestyle újszülött fotózásról van szó. A Baba számára elő lehet készíteni kis rugdalódzókat, kis ruhákat, továbbá használhatjuk első kis takarókat. Én is viszek kellékeket olyan színekben amiket megbeszélünk és be is tudjuk wrap-olni a babát. A fotózás lényege, hogy a lehető legőszintébben képviseljen titeket és családotokat. A fotózás előtt nyugodtan küldjetek képeket ötletekről ruhákról, igy meg tudjuk beszélni mi legyen összekészítve a fotózás napjára.

újszülött fotózás az otthonodban

Hogyan készítsük elő otthonunkat?

Mielőtt megérkeznék az otthonotokba melegítsétek föl a helyiségeket ahol dolgozni fogunk olyan 20-21 fok körüli hőmérsékletre, hogy a baba jól érezze magát. Bár korlátozott számú kelléket hozok, de előfordulhat, hogy meztelenül fotózom a babát kosarakban vagy tálakban és ha a kicsi fázik akkor nem alszik olyan jól. A cél az, hogy a babád a lehető legboldogabb legyen a fotózás elejétől a végéig.  A fotózás előtt megbeszéljük hol szeretnétek a fotózást az otthonotokban, és, hogy milyenek a fényviszonyok vannak azokban a szobákban, ehhez fogjuk alakítani a fotózást, és ezeket a szobákat kell majd úgy kitakarítani, elrendezni, hogy a fotókon ne legyenek nem odaillő dolgok, mert azokat később az utó munkálatok során nem tudom eltávolítani. Az újszülöttek a legjobban teli hassal alszanak. Ha szoptatsz és szeretnéd, ha megörökíteném ezt a pillanatot is, akkor próbáld megvárni amíg megérkezem és akkor ezt is le tudjuk fotózni. Ha viszont nem szeretnél szoptatós képeket akkor kérlek etesd meg a babát mielőtt megérkezik és akkor el is tudjuk kezdeni a fotózást a megbeszéltek alapján.

Még egy pár szó magáról a fotózásról.

Általában fényképezőgépemmel, pár nagyobb szatyorral kellékekkel és egy (nagyon nagy) kávéval a kezemben fogok megérkezni otthonotokba, leveszem a cipőmet majd megkérlek, hogy vezess körben a házon, hogy lássam a szobákat, sarkokat ahol fotózni fogunk. Röviden átbeszéljük a részleteket, megismerkedek kisbabáddal, pároddal és többi gyermekeddel, mire elkezdjük a fotózást mindenki hozzászokik, hogy ott vagyok. Egy gyors listát rakok majd össze a tervről, hol kezdjük a fotózást és melyik szobában milyen képeket készítünk a többi az majdnem mind dokumentációja lesz a mindennapi életeteknek a babával és gyermekeitekkel. Minden újszülött fotózásnál a kisbaba igényeit követem, Ő lesz a főnök, ha ő boldog akkor mindenki boldog. Bármikor tudunk szünetet tartani amikor a baba igényli vagy bármelyik gyerkőc.  Útmutatást a fotózás során adok majd nektek, hogy a legjobb megvilágításban legyetek, majd megkérlek titeket, hogy nézzetek egymásra, vagy nézzétek a babát stb, ezzel  leginkább csak lehetőséget teremtek arra, hogy a kapcsolatok természetesen kibontakozzanak előttem. Általában a hálószobában kezdjük a fotózást, majd gyerekszobában és a nappaliban folytatjuk. A fotózás folyamán természetesen át is lehet öltözni egy párszor. Ha van kertetek is akkor mindenféleképpen ott is készíthetünk képeket. Egy lifestyle fotózás körülbelül 3 órát vesz igénybe. Ez elegendő időt hagy a baba etetésére, tisztába tétele is. 

családi újszülött fotózás

Mikor kapjuk meg a fotóinkat?

A fotózást követő két héten belül egy online galériát fogok megosztani veletek, ahol meg tudjátok nézni az összes már megretusált képet. A fotózás árában benne van maga a fotózás és az összes megretusált kép is Pendrivon. Kb olyan 55-85 fotó közötti mennyiség.
Lifestyle fotózások nagyon kényelmesek és szívhezszólóak, mert az otthonotokban, kertetekben történik. Fotókat készíthetünk szeretteinkkel, háziállatainkal is. Mivel ez a fotózás nagyon speciális és az a körülbelül 3 óra amit eggyütt töltünk, fótózunk, tele lesz olyan emlékekkel képekkel ami mindig a szívetek csücske lesz, ezért én minden képet odaadok , nincsenek külön csomagok, hanem egy ár van amiben minden benne van. Egy ilyen fotózás keretében nagyon sok képet készítek, dokumentálom a napotokat, kapcsolatotokat.

Miután megtekintettétek az online képgalériátokat, további megrendeléseket adhattok le papirképekre, fotós könyvre, faliképekre igényeitektől függöen.

 

Lifestyle fotózás ár
115.000Ft

- 55-85 képet Pendriveon

- 3 órás fotózás

-Szülő és testvér fotók benne vannak az árban

- Lifestyle fotózás a saját otthonotokban

- Kellékek

További információért kerlek vedd fel velem a KAPCSOLATOT
vagy telefonon 06300922061
Szilvia